Visa utbildning.se som: Mobil

Våga tala inför grupp

Retorikutbildning.se
Kort om utbildningen
3 dagar
9 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-03 - Stockholm
Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-10-03  
9 800 SEK
2019-11-21  
9 800 SEK
Göteborg
2019-11-04  
9 800 SEK
Malmö
2019-11-11  
9 800 SEK

Kursbeskrivning

Våga tala inför grupp

Hitta modet att tala in för grupp. Få rätt verktyg för att bli mindre nervös och mer självsäker med den här talarkursen.

Hör du till dem som gör allt du kan för att slippa hålla presentationer och att vara aktiv i diskussioner? Och om du någon gång måste göra det så mår du riktigt dåligt innan? Du är inte ensam om det och ingen borde behöva känna så eftersom det ofta påverkar både karriär och privatliv. I vår kurs "Våga tala inför grupp" vill vi hjälpa dig att komma över den värsta rädslan och nervositeten så att du inte låter den begränsa dig längre.

Går det verkligen att träna bort sin talängslan, och framför allt på bara 3 dagar som den här kursen är? Vi kan inte utlova att den som går den här kursen blir en talare i klass med Barrack Obama, men att kunna och våga tala inför folk är en färdighet som andra färdigheter, och det kan man träna upp.

Få rätt typ av verktyg

Tanken med kursens upplägg är att du ska få konkreta tips, verktyg, mental- och praktiskträning som du sedan mellan kurstillfällena kan gå ut och praktisera i "verkligheten". Vissa tycker att det till och med blir kul att hålla presentationer efter utbildningen, vissa tycker att det blir ok - men alla blir bättre!

Om du efter avslutad kurs inte upplever vare sig någon mental eller kunskapsmässig skillnad mot innan gällande din oro att tala inför grupp så garanterar vi dig att du inte behöver betala mer än 10 % av kurskostnaden.

OBSERVERA att det här alltså inte är en utbildning som vänder sig till dig som blir lite nervös och pirrig inför en presentation (det blir de flesta) men som ändå håller presentationer då och då.

Den typen av nervositet tar vi upp i våra utbildningar "Praktisk retorik" och "Presentationsteknik". Om du känner dig osäker på vilken kategori du tillhör går det bra att ta kontakt med utbildningsledaren för vägledning.

Våga tala inför grupp i korthet

  • Mental träning för bättre välmående i pressade situationer
  • Nervositet och oro - varför, och vad du gör åt det
  • Lär känna dig själv bättre - självförtroende, självkänsla och självkännedom
  • Avslappning och medveten närvaro
  • Improvisationsövningar och förberedda framföranden
  • Retoriska verktyg för medveten förberedelse
  • Tre medel för övertygande kommunikation
  • Kroppsspråk och röstträning
  • Respons- och feedbackkunskap

Om du väljer att gå denna kurs och av någon anledning inte vill att dina arbetskamrater och chefen ska veta att det är en kurs inriktad mot nervositet och talrädsla så vill vi göra dig uppmärksam på att det står"Retorikens grunder" på bokningsbekräftelse såväl som på fakturan.

För mer information om utbildningen besök vår hemsida eller gör en intresseanmälan nedan.

Antal deltagare

7-10

Antal dagar

3 (09.00-16.00). Observera att dagarna är inte följd utan är 2 + 1 med ungefär två veckor mellan de två första dagarna och den sista. Se vår hemsida för exakta datum.

Datum

Se vår hemsida för aktuella datum på de olika orterna.

Investering

9 800 :- exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Våga tala inför grupp, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

FMV
(5)
En givande och lärorik kurs där Hans skapade en trygg miljö för oss skärrade deltagare. Informativt, intressant och positivt. Bra blandning mellan praktiska övningar. Jag kan varmt rekommendera denna kurs!
Jonas Ivarsson
(5)
Det är mycket lättare att räkna upp det som inte var bra än det som var bra, för det vara så oerhört många delar som vida överträffade mina förväntningar. Den enda kritik jag har (om nu detta ens går att kategorisera som kritik) är att jag önskar att kursen var 1 dag längre. Hans är en guldklimp både som person som som professionell resurs, o...
Visa mer
Sandra
(4)
Bra kursledare och mycket praktiska övningar tillsammans med andra. Bra verktyg att ta med sig i framtiden.

Retorikutbildning.se

Retorikutbildning.se

Retorikutbildning.se Sverige AB

Vi är ett företag helt inriktad på utbildningar inom muntlig och skriftlig retorik. Det innebär att vi arbetar med situationer där du behöver få fram ett budskap, oavsett om det är i tal eller skrift; i en presentation, ett möte...


Läs mer om Retorikutbildning.se och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Retorikutbildning.se

Skeppsbron 26
111 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Våga tala inför grupp
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 16 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 62 recensioner.
Alla recensioner för arrangören