Visa utbildning.se som: Mobil

Grundkurs i FSC® CoC & PEFC™ CoC – Företagsanpassad

Öbergs Miljö & kvalitetskonsult
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

kurs i fsc, pedc

Få bättre insyn i spårbarhetscertifiering

Målet är att ni efter kursen har god förståelse av spårbarhetscertifiering enligt FSC® och PEFC™. Detta ger er möjlighet till att utveckla er verksamhet och kunna leverera spårbarhetscertifierade produkter.

Vi kommer att utgå ifrån kraven i Chain of Custody standarderna och de delar som rör ursprung från leverantörer med möjlighet att leverera FSC Controlled Wood och PEFC Controlled Sources.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som ska vara eller är verksamhetens FSC®/PEFC™ ansvarig och andra nyckelpersoner i verksamheten som berörs av kraven i olika delar av spårbarhetsprocessen hos er.

Certifikat

ISO 14000 och ISO 14001

ISO 14000 och ISO 14001

Ett miljöledningssystem enligt ISO 14000 omfattar organisering, uppföljning, utvärdering och redovisning av organisationens miljöarbete. ISO 14001 är en ledningssystemstandard för miljö och den mest använda miljöstandarden i världen. 

Läs mer om ISO 14000 och ISO 14001

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundkurs i FSC® CoC & PEFC™ CoC – Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Öbergs Miljö & kvalitetskonsult

Öbergs Miljö- & kvalitetskonsult AB erbjuder både grund- och fördjupningskurser i ämnen som ISO 9001, ISO 14001 samt FSC® och PEFC™. Alla våra utbildare arbetar även som konsulter vilket medför att kurserna alltid är utformade för att ge dig som kursdeltagare...


Läs mer om Öbergs Miljö & kvalitetskonsult och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Öbergs Miljö & kvalitetskonsult

Västra Hamngatan 7A
41117 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grundkurs i FSC® CoC & PEFC™ CoC – Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundkurs i FSC® CoC & PEFC™ CoC – Företagsanpassad från Öbergs Miljö & kvalitetskonsult, fyll i dina uppgifter: