Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Dermal Filler & Botulinumtoxin – Advanced Course

MyBeauty Academy
Kort om utbildningen
1 dag
23 200 SEK exkl. moms
Gävle, Göteborg, Stockholm
Svenska

Video

Kursbeskrivning

Fillerskurs

Fillers & Botox Advanced.

För dig som arbetar med fillers idag finns troligtvis redan medvetenhet kring de växande krav och förfrågningar som finns kring fillers just nu. Det räcker allt mer sällan med grundläggande kunskaper. MyBeauty Academys avancerade kurs i fillers utgör en fortsättning för dig som redan har grundläggande kunskaper i injektionsbehandlingar men även för dig med mer avancerade kunskaper som önskar hålla dig uppdaterad och förnya de kunskaperna. Utbildningen är upplagd så att du som deltagare blir utrustad för att direkt efter avslutad utbildning utföra mer avancerad fillerbehandling på områden som haka, käklinje och kinder.

Nya användningsområden för Botox uppkommer ständigt och kundernas krav på dig som injektionsbehandlare ökar. Det innebär praktiskt att en mer avancerad utbildning inom ämnet behövs. En avancerad kurs i Botox hos MyBeauty Academy ger dig en påbyggnad och fortsättning om du redan har grundläggande kunskaper i Botox eller mer avancerade kunskaper som du behöver uppdatera. Utbildningen förbereder och utrustar dig för att efter avslutad utbildning direkt ha möjligheten att påbörja mer avancerade behandlingar som till exempel ögonbrynslyft eller så kallade bunny lines. Läs nedan om kursens innehåll. Kursen går att kombinera med utbildningar inom fillers.

Målgrupp

MyBeauty Academy utbildar endast tandläkare, läkare och sjuksköterskor.

Kursinnehåll

MyBeauty Academys avancerade kurs i fillers hålls oftast på söndagar och erbjuder kursdeltagarna både teoretiska och praktiska kunskaper i mer avancerade områden, vilket innefattar hakan, käklinjen och kinderna. Även våra avancerade kurser behandlar ämnen som komplikationer och lämpliga åtgärder

Botox Advanced utförs av MyBeauty Academys certifierade och erfarna utbildare i Stockholm och Göteborg. Under utbildningsdagen genomgås såväl teori och praktik kring mer avancerade områden och tekniker för botoxinjektioner:

 • Bunny lines
 • Sura mungipor
 • Platysma
 • Masseter
 • Hyperhidros
 • Ögonbrynslyft
 • Baby Botox
 • Spänningshuvudvärk

Även våra avancerade kurser behandlar ämnen som komplikationer och lämpliga åtgärder.

Upplägg

MyBeauty Academy erbjuder

 • Gediget kursmaterial som du erhåller innan kursstart
 • Modeller för praktisk övning
 • Internationellt Certifikat efter avslutad utbildning
 • Gemensam lunch och fika för samtliga deltagare
 • Förmedling av kontakter och rabatterade priser på Botox och fillers
 • Förmedling av förskrivande läkare av läkemedel till din verksamhet

Möjlighet finns att ta med en egen modell i det fall du har en vän eller dylikt som vill ställa upp. Modellen får då injektionsbehandlingen kostnadsfritt.

Investering

Fillers & Botox Advanced

Delmoment:

 • Fillers Advanced
 • Botox Advanced

Paketpris: 23 200 kr
Ordinarie pris: 25 800 kr

Kursledare

Våra utbildningar undervisas av experter inom avancerad medicinsk estetik och som alltid är uppdaterade inom de senaste injektionsteknikerna.Våra kurs utbildare är några av Sveriges främsta utbildare inom estetiska behandlingar och som är uppdaterade inom de senaste injektionsteknikerna.

Dr Ioana Filip.

Ioana Filip är legitimerad läkare och specialutbildad inom estestiska  behandlingar Hon är dubbelspecialist inom reumatologi (autoimmuna sjukdomar). År 2012 började hon sin karriär inom estetiska branschen med utbildningar i bl.a. Sverige, Norge, Tyskland, Frankrike och Italien.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Dermal Filler & Botulinumtoxin – Advanced Course, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Lisa Fjällbacka
Väldigt nöjd med kursen.Tack fina Ioana Davorin och Sabina för det bästa undervisningen och din tålamod och vänlighet under hela kursen. Tack Tobias för din närvarande under kursen och de tillfälle när man har mycket frågor och är förvirrad. Är glad att har träffat så många nya trevliga kollegor.
Åsa Pedersen
Bara positiva erfarenheter. Ioana är en av få som både behärskar konsten att undervisa och samtidigt har ett enastående sinne för estetik och teknisk skicklighet! Kontakten med övriga på My Beauty Academy fungerar alltid bra, snabba svar och korta kommunikationsvägar. Rekommenderas!
Tan Hast
Mycket nöjd med kursen.Tack fina Ioana och Tobias utbildningsdag för och det bästa undervisningen och ert tålamod.

MyBeauty Academy

MyBeauty Academy

MyBeauty Academy ingår i koncernen MyBeauty Clinic. Samtliga våra verksamheter genomsyras av hög kvalitet som röd tråd genom allt vi företar oss – från vårt personliga bemötande, i valet av produkter och i våra behandlingar. MyBeauty Academy utbildar enbart sjuksköterskor, tandläkare och...


Läs mer om MyBeauty Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MyBeauty Academy

Strandvägen 11
114 56 Stockholm Stockholms län

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 35 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Dermal Filler & Botulinumtoxin – Advanced Course från MyBeauty Academy, fyll i dina uppgifter: