Fillers och Botox - Paketpris

DoctorFilip Academy, i Stockholm (+1 orter)
Längd
2 dagar
Pris
19 996 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
20 april, 2024 (+6 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Längd
2 dagar
Pris
19 996 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
20 april, 2024 (+6 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Från 19 996 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Fillers och Botox - Introduktionspaket

Introduktionspaket - inkluderar kurserna Fillers Steg 1 och Botox Steg 1. 

Bli en DoctorFilip Academy certifierad Master Injector. Utbildningen är öppen för dig som är legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare.

Fillers Steg 1

Fillers Steg 1 innebär att du först lär dig de grundläggande principerna för injektionsbehandlingar med fillers för att kunna starta din nya karriär inom estetisk medicin. Den grundläggande utbildningen omfattar en teoretisk del där kursledaren introducerar konceptet hyaluronsyrabaserade fillers, dess egenskaper och användningsområden. Utbildningen omfattar en teoretisk session på förmiddagen, följt av en praktisk del på eftermiddagen där du får öva på en modell under handledning av din kursledare.

I samtliga grundkurser inkluderas information om uppstart av medicinsk estetisk verksamhet, inklusive lagar och förordningar, anmälan till inspektionen för vård och omsorg (IVO), anmälan till miljö och hälsa, beställning av läkemedel och förbrukningsvaror, prissättning av tjänster, avtal med förskrivande läkare samt stöd och uppföljning efter avslutad kurs.

Botox Steg 1

Botox Steg 1 grundar sig på en teoretisk del där kursledaren introducerar dig för begreppet Botulinumtoxin typ A och B, dess farmakologiska egenskaper samt användningsområden. Utbildningen omfattar en teoretisk del på förmiddagen, följt av ett praktiskt moment på eftermiddagen där du får träna på en modell under handledning av din kursledare.

En ytterligare del som ingår i samtliga våra grundkurser är introduktionen att starta medicinsk estetisk verksamhet, inklusive lagar och förordningar, anmälan till inspektionen för vård och omsorg (IVO), anmälan till miljö och hälsa, beställning av läkemedel och förbrukningsvaror, prissättning av tjänster, avtal med förskrivande läkare samt stöd och uppföljning efter avslutad kurs.

Avancerat paket - inkluderar kurserna Fillers Steg 2 och Botox Steg 2

Fillers Steg 2

Fillers Steg 2 är utformat för dig som vill utvidga din behandlingsportfölj och fördjupa dina kunskaper inom hyaluronsyrabaserade fillers, förutsatt att du redan har genomgått grundutbildningen. Denna utbildning ger dig möjlighet att erbjuda kompletterande behandlingar för att öka kundnöjdheten och uppnå bättre resultat. Utbildningen omfattar en teoretisk session på förmiddagen, följt av en praktisk del på eftermiddagen där du får träna på en modell under handledning av din kursledare.

Botox Steg 2

Botox Steg 2 är skräddarsydd för dig som vill utöka din behandlingsportfölj och fördjupa dina kunskaper inom rynkreducering med botulinumtoxin, förutsatt att du redan har genomgått grundutbildningen. Denna utbildning ger dig möjligheten att erbjuda kompletterande behandlingar för att öka kundnöjdheten och uppnå ännu bättre resultat. Utbildningen omfattar en teoretisk del på förmiddagen, följt av ett praktiskt moment på eftermiddagen där du får träna på en modell under handledning av din kursledare.

Kommande kursstarter

Välj mellan 6 kursstarter

20 april, 2024

 • Öppen utbildning
 • Halmstad

18 maj, 2024

 • Öppen utbildning
 • Halmstad
 • Svenska

1 juni, 2024

 • Öppen utbildning
 • Stockholm
 • Svenska

15 juni, 2024

 • Öppen utbildning
 • Stockholm
 • Svenska

29 juni, 2024

 • Öppen utbildning
 • Halmstad
 • Svenska

13 juli, 2024

 • Öppen utbildning
 • Stockholm
 • Svenska

Målgrupp

Bli en DoctorFilip Academy certifierad Master Injector. Utbildningen är öppen för dig som är legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare.

Kursinnehåll

I Fillers Steg 1 ingår följande behandlingsområden:
läppar, nasolabiala vecken och sura mungipor/Marionettlinjer.

I Botox Steg 1 ingår följande behandlingsområden:
arga rynkan (glabella), panna (frontalis), skrattrynkor (orbicularis oculi), microtoxin. 

I Fillers Steg 2 ingår följande behandlingsområden:
kinder, kindben, haka, käklinje".

I Botox Steg 2 ingår följande behandlingsområden:
bunny lines (näsrynkor), gummy smile, lip flip, haka, mungipor, Nefertiti halslyft, näslyft.

Upplägg

Samtliga kurser är heldagskurser, uppdelade i förmiddags- och eftermiddagspass med gemensam lunch.

Kursledare

Doktor Ioana Filip

Ioana Filip är legitimerad läkare med specialisttjänstgöring inom reumatologi på Karolinska Universitetssjukhuset och har över 10 års erfarenhet inom injektionsbehandlingar. Hon är grundare av DoctorFilip i centrala Halmstad och Elastin-Strandvägen i Stockholm.

År 2017 inledde doktor Filip sin karriär som utbildare inom injektionsteknik och behandlingsplanering hos det danska bolaget Noscomed, den skandinaviska leverantören för Merz Aesthetics. Hon har framgångsrikt utbildat över tusen läkare, tandläkare och sjuksköterskor inom olika behandlingsmetoder, produkter och läkemedel hos MyBeauty Academy. Doktor Filip har även hållit en mängd internationella föreläsningar för Merz Aesthetics och deltagit i flera nationella och internationella mässor och utbildningar inom estetisk medicin.

Examen, diplom m.m.

Ja certifiering.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Fillers och Botox - Paketpris, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
DoctorFilip Academy
Strandvägen 11B
114 56 Stockholm

Välkommen till DoctorFilip Academy!

DoctorFilip Academy erbjuder avancerade och högkvalitativa kurser inom estetiska injektionsbehandlingar i Stockholm och Halmstad. Vi fokuserar uteslutande på vetenskapligt beprövade och godkända behandlingsmetoder samt produkter. Vår strävan är att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet inom den dynamiska...

Läs mer om DoctorFilip Academy och visa alla utbildningar.

Highlights