Recensioner av Moderskeppet

Snittbetyg: 5

Baseras på 14 recensioner.

Fred Dinhammar

Jag gillar Moderskeppet för dess bredd och att ni tar upp och beskriver varje ämne lungt och sakligt. Jag har lärt mig oerhört mycket genom att ta del av era kurser.

Marita Brannäs

Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur mycket Moderskeppet har betytt för mig, både privat och i mitt yrke som kommunikatör/innehållsproducent. När jag står inför nya utmaningar söker jag aktivt bland era kurser för att få en bild av vad som är möjligt att göra och hur jag ska göra. Mitt problem är att jag vill kunna ALLT som ni lär ut men ni...

Visa mer
Per Hallgren

Moderskeppets styrka - vid sidan om att de har en oändlig mängd roliga och pedagogiska kurser - tycker jag är att alltihop genomsyras av en sann entusiasm som smittar av sig och gör mitt jobb roligare. Att jag sen kan ställa egna frågor och få ett snabbt, professionellt svar känns otroligt lyxigt.

Håkan Karlsson

Jag använder Moderskeppet sedan nästa tio år (då jag upptäckte att det fanns). Deras kurser är föredömliga med kunniga lärare som på ett lugnt och pedagogiskt visar hur ett program (eller andra fotorelaterade saker) fungerar. När man arbetar i ett program och behöver friska upp minnet om något moment, är det bara att starta passande kurs och let...

Visa mer
Håkan Wallgren

Jag tittar på kurserna om och om igen, ofta vissa delar för att jag kör fast, och använder det då som ett fantastiskt "uppslagsverk"Har dessutom vid flera tillfällen ställt frågor och får alltid svar mycket snabbt, vet ej var jag skulle vända mig om inte Moderskeppet fanns

Eva Henriksson

En av många saker jag tycker är bra med Moderskeppet är att- om du har frågor eller något problem med något. Du får alltid svar fort och lösningar på problemet.Kurserna tycker jag är grymt bra. Samtidigt som du tittar på en kurs kan du även testa det som kursen handlar om. Pausa kursen och vid ett senare tillfälle fortsätta där du pausade.

Frederic Täckström

Förutom de fina kurser som jag har haft stor nytta av under åren är jag imponerad av att man kan ställa frågor om allt möjligt som rör det jag sysslar med, grafisk formgivning, foto och film, och snabbt få svar från Moderskeppets ytterst kunniga kursledare.

Lina Skott Appelgren

Jag har varit medlem i Moderskeppet så långt tillbaka att jag inte ens minns när jag gick med. Moderskeppet är fyllt utav kreativa roliga inspirerande kurser av hög kvalité! Rekommenderar alla som vill lära mer att bli årsmedlem.

Stefan Åhbeck

Ingen är för ny eller gammal för att ha glädje av Moderskeppet

Margareta Sundström

Det är helt fantastiskt vad man kan få hjälp med och den mängd av kurser ni har - utvecklande. O vad jag verkligen uppskattar är att man kan nå er via mail o ställa frågor. Den möjligheten börjar försvinna hos de stora elefanterna - det är mao ganska hopplöst att slussas runt bland frågor som inte stämmer…

Ingrid Thim

Jag älskar Moderskeppet! Har varit medlem i många år och lär mig hela tiden nya och roliga saker på ett mycket trevligt sätt. Kursledarna är pedagogiska och hjälpsamma och Moderskeppet besvarar dessutom uppkomna frågor.Vill aldrig lämna Moderskeppet, tack för att ni finns.

Edvard Larsson

Moderskeppet har hjälp mig många gånger när jag suttit fast i något projekt. Bara att logga in och titta på en film eller skicka ett mail.

Agneta Brile

Man lär så länge man lever. Övning ger färdighetOrdspråk som jag, med en åsnas envishet, följer med hjälp av era kurser för att förverkliga mina mål.

Mathias Jeppson

År efter år hittar jag alltid nya kurser inom ämnen som jag vill lära mig. Och även inom ämnen jag inte trodde att jag ville lära mig. Ju fler ämnen jag lär mig desto mer kreativ blir jag, vilket får mig till att vilja lära mig mer. Moderskeppet har alltid tagit mig framåt!

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!