Visa utbildning.se som: Mobil

Teamträning – unik teambuildning med Lasse Axelsson

Mercuri Kongress
Kort om utbildningen
1/2 dag
Nästa tillfälle: På förfrågan - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Svenska

Kursbeskrivning

Teamträning med körsång

Unik teamträning som ger hör och synbara resultat

Ett starkt självförtroende frigör människor. Vi vill alltid vara med att göra medarbetare modigare. Vi vill skapa en stämning i gruppen som tillåter alla att göra sitt bästa.
Vi tror på sång som en otroligt effektiv metod. 

Lasse AxelssonLasse Axelsson, har efter 30 år som körledare, stor erfarenhet av hur körsång kan stärka både gruppen och individen. Hans förmåga att få folk att våga pröva det som tidigare verkat omöjligt går inte att beskriva – den måste upplevas. 
Vi kan nu erbjuda teamträning, stärkande föredrag med allsång, och även skräddarsydda middagar med underhållning tillsammans med Lasse Axelsson.
Besök vår hemsida för att se filmer med Lasse "in action" när han får ovana nybörjare att sjunga ihop sig i sammansvetsande körsång.
 

Sagt om Lasses workshop

"Att sjunga tillsammans med Lasse var en härlig upplevelse för Landslaget. Det blev ingen engångsföreteelse utan ett fortsatt samarbete. Vi hoppas att många fler får ta del av hans kunnande och entusiasm."
 

- Tommy Söderberg och Lasse "Lagerbäckur" Lagerbäck

Förbundskaptener Svenska Fotbollslandslaget
 

 Sagt om ett långt företagssamarbete

"Under 5 år har jag samarbetat nära med Lasse genom bankens stora satsning "Toner för Miljoner". Vi har också använt oss av Lasses förmåga att få nybörjare att sjunga ut. Med mindre grupper och på stora kick offs. Jag rekommenderar honom varmt."
 

- Claes Fagerström
Bitr. Marknadschef Swedbank
 

Varför ska företag sjunga?

Bli modigare
Att tala inför grupp brukar toppa listor över människors rädslor. Men vi tror att det är för att många aldrig behövt oroa sig för att sjunga inför varandra. Vågar man det kommer kanske några av vardagsrädslorna, som att rapportera ett fel till chefen, att blekna i jämförelse.
 
Svetsa ihop gruppen
Allt som är kul förenar. Men körsång kräver samarbete. Man måste få varandra att våga. Man måste lyssna och anpassa sig. Musiken deltagarna skapar – ofta efter att ha trott att det var omöjligt – är ett tydligt bevis på gruppens potential. Det hade aldrig gått att skapa själv.
 
Skapa en positiv arbetsmiljö 
Utan gruppens stöd är det få som vågar sjunga ut, och när deltagarna väl trotsar sina rädslor blir det tydligt hur viktig stämningen i gruppen är. De ser hur deras uppmuntran får andra att förvåna sig själva – och sina medarbetare. Det är en gruppdynamik värd att bevara.
 
Förbättra kundmötet
Ett företag som väljer att använda sina sångkunskaper i kundmötet visar att de är ett modigt och kreativt företag som bjuder på sig självt. Det om något borde skapa en positiv förväntan hos kunden

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Teamträning – unik teambuildning med Lasse Axelsson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mercuri Kongress

Mercuri Kongress

Specialister på administration och kundservice!

Letar du efter kompetensutveckling inom administration eller kundservice? Mercuri Kongress är specialiserade inom administration och kundservice! Vi erbjuder utbildning inom säljande kundbemötande, kommunikation, personlig kompetensutveckling och faktakurser för kundservice, administratörer/koordinatorer, assistenter, sekreterare, projektledare och gruppchefer. Välj mellan öppna utbildningar, skräddarsydda...


Läs mer om Mercuri Kongress och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mercuri Kongress

Orrspelsvägen 13
167 66 Bromma

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teamträning – unik teambuildning med Lasse Axelsson!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 16 recensioner.
Alla recensioner för arrangören