Visa utbildning.se som: Mobil

Förvaltningsrätt med offentlighet och sekretess, 15hp

Lunds universitet
Kort om utbildningen
20 veckor
19 000 SEK exkl. moms
Onlineutbildning
   
Distans, Lund

Kursbeskrivning

Kurs i förvaltningsrätt med offentlighet och sekretess som distansutbildning

Mycket frihet och all hjälp som behövs för att lyckas med studierna, får du på våra distanskurser i juridik. Föreläsningar och övningsuppgifter finns tillgängliga dygnet runt i kursernas virtuella klassrum. Där kan du också få svar på dina frågor av kursens coacher och kommunicera med övriga kursdeltagare. Disputerade lärare ansvarar för allt kursinnehåll. Det som skiljer våra distanskurser från de kurser vi ger på plats på Juridiska fakulteten i Lund är din möjlighet att kombinera studierna med arbete eller andra utbildningar. Du väljer själv tid och plats för dina studier.

Studietakt

Kursen Förvaltningsrätt med offentlighet och sekretess är en Internetbaserad fristående distanskurs och omfattar motsvarande 10 veckors heltidsstudier. Kursen i Förvaltningsrätt med offentlighet och sekretess går normalt på halvfart på vår- och hösttermin (20 veckor).

Kontakt

Kimmo Wallenius

Lund University Commissioned Education
Division External Relations
Lund University

kimmo.wallenius @ fsi.lu.se

Pris

19.000 exkl moms. Betalning sker mot faktura till din arbetsgivare.

Upplägg

Föreläsningar: För vart och ett av ämnesområdena finns ett antal multimediaföreläsningar som du kan lyssna och titta på via Internet närhelst det passar dig.

Självrättande prov: Efter varje delföreläsning följer ett självrättande prov med flervalsfrågor som hjälper dig att på egen hand göra ett snabbt kunskapstest.

Tillämpningsuppgifter: Dessa icke-obligatoriska uppgifter, som är gamla tentamensfrågor, knyter an till de olika rättsområdena. Du skriver svar på frågorna som du skickar in till oss. Vi rättar och kommenterar för att underlätta din inlärning.

Inlämningsuppgifter: I kursen ingår fyra obligatoriska skriftliga inlämningsuppgifter. Sammanlagt ger dessa uppgifter sex högskolepoäng. Uppgifterna ska besvaras individuellt. Varje inlämningsuppgift har en sista dag för inlämning. Godkänt resultat på samtliga dessa uppgifter är en förutsättning för att få skriva tentamen.

Kursrum: På kursen finns även ett diskussionsforum som kallas kursrummet. Här får du snabbt svar på frågor från lärarna och du kan också diskutera olika frågor med dina kurskamrater.

Seminarier: Efter överenskommelse kan vi även erbjuda ett antal seminarier på plats i klassrum.

Examination: Skriftlig examination sker i slutet av kursen.

Betyg: På kursen används som betyg något av uttrycken: Underkänd (U), Godkänd (G) och Väl godkänd (VG).

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förvaltningsrätt med offentlighet och sekretess, 15hp, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet är ett av Europas ledande forskningsuniversitet, rankat som nummer ett i Sverige och bland de hundra bästa universiteten i världen. Det betyder att våra uppdragsutbildningar förmedlar kunskap som ligger i absolut framkant. Vi har lång erfarenhet av att...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Lunds universitet

St Algatan 4
223 50 Lund

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Förvaltningsrätt med offentlighet och sekretess, 15hp!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören