Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Learning Tree International AB

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 1063 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
Mycket bra innehåll och kunnig lärare..
Kursdeltagare
(4)
Mycket bra kurs, men alltför stressat tempo..
Kursdeltagare
(5)
Mycket informativ kurs även fast man endast skrapat lite på ytan och inte gick in så djupt på ett specifikt område..
Kursdeltagare
(5)
Tyvärr är ämnet för komplext för mig och upplevs lätt som ren korvstoppning, men det är ju individuellt.. Bra, en del hoppande fram och tillbaka men kanske pga materialet
Kursdeltagare
(5)
Täcker mycket. Lagom svårighetsnivå. Bra material. Bra presentationsstöd.. Använde tekniken på ett mycket smidigt och smart sätt. Gjorde att man kunde få tips på det viktigaste.
Kursdeltagare
(5)
Övergripande komplett. Mycket trevlig och kunnig inom området.
Kursdeltagare
(5)
Överlag mkt bra men lite tunt material på slutet. Lagom tempo och gillade att man skapade frågor som handlar om det man lär sig.. Instruktören verkar ju veta vad han snackar om. Det är alltid skönt att ha en instruktör som jobbar med det han lär ut och inte bara är en teoretisk praktör av ämnet. Han höll väl kanske inte riktigt med om hur övning...
Visa mer
Kursdeltagare
(3)
Övningarna drar ner betyget..
Kursdeltagare
(5)
Väldigt mycket och svårt första dagen. Trodde aldrig att bitarna skulle falla på plats. Jag behövde plugga extra efter utbildningen för att förstå..
Kursdeltagare
(4)
Väldigt teoretiskt, lite "korvstoppning". Hade varit bra med lite mer verklighetsanknytning. Men det gav ändå en bra grundläggande förståelse för ITIL.. Väldigt kunnig och hade bra exempel från yrkeslivet.
Kursdeltagare
(4)
Väldigt teortiskt men lärorikt..
Kursdeltagare
(5)
Väldigt intressant kurs.. Bra balans mellan kursmaterial och egna erfarenheter. En hel del av det jag tar med mig kommer från instruktören själv. Bra med exemplifiering från eget arbete.
Kursdeltagare
(5)
Väldigt lärorikt. Mycket intressant. Jättebra. Jag är helnöjd, och inspirerad att komma igång på min arbetsplats.
Kursdeltagare
(4)
Upplägg mycket bra, fantastisk lärare. Synd om vissa övningar som inte kunde genomföras pga versionsproblem etc, kursen var inte helt uppdaterad..
Kursdeltagare
(3)
Utdragen trotts det var vi färdiga en halv dag tidigare. Tur att läraren hade bra kunskaper och kunde fylla ut..
Kursdeltagare
(5)
Verklighetsanpassad och översiktlig.
Kursdeltagare
(5)
Tydligt och bra upplägg. Bra att blanda in erfarenheter från kursdeltagare samt lärarens erfarenheter/tips.. Mycket bra. Kanske kunde ha varit lite bättre på att låta alla komma till tals.
Kursdeltagare
(4)
Tycker att kursen var bra, lite för teoretisk bara men så kanske det måste vara för att lära sig begreppen. Tyvärr kunde jag inte vara med hela tiden, vilket gjorde det lite svårt att hänga med. Mend det var verkligen inte lärarens fel. Det var lite rörigt med kursmaterialet. Det hade varit bättre om dokumenten var bättre namnsatta.. Helhets...
Visa mer
Kursdeltagare
(5)
Tycker att kursen varit mycket bra upplagd och att stukturen varit rätt att följa..
Kursdeltagare
(5)
Professionellt, lärorikt, lätt att följa och är i helhet nöjd med kursen.. Rolig, lättsam att lyssna på och väldigt professionellt.
Kursdeltagare
(5)
Tommy Wedlund är mycket duktig, påläst, pedagogisk och engagerad!. Bra input med konkreta exempel. Om möjligt önskas en ännu tydligare koppling till praktiska exempel - dock blir balansen svår med tanke på slutprovet som är mera teoretiskt.
Kursdeltagare
(4)
Tempot var lite väl högt för mig som inte har tillräckliga grundkunskaper för att hinna förstå och ta till mig alla nya begrepp, som dessutom var på engelska. Jag behöver mera tid för reflektion och analys av de nya kunskaperna.. Saknar viss kursmaterial på papper. Tog lång tid att hitta rätt och logga ner materialet på datorn.
Kursdeltagare
(5)
Mycktet intressant kurs, framfört på ett väldigt bra sätt!.
Kursdeltagare
(5)
Omfattande, välstrukturerad och informativ.
Kursdeltagare
(4)
Ok kurs för ett hyfsat akademiskt och tungt ämne..
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!