Visa utbildning.se som: Mobil

Administratör och koordinator

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
2 dagar
8 990 - 9 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-11-16 - Stockholm
Distans, Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
8 990 SEK
2022-11-23

Stockholm
9 990 SEK
2022-11-16

Göteborg
9 990 SEK
2022-11-23

Kursbeskrivning

TVÅ DAGAR FÖR DIG SOM ÄR "SPINDELN I NÄTET" PÅ ARBETSPLATSEN 

Det här är kursen för dig som arbetar mitt i stormens öga. Du som blir tillagd i alla mailtrådar och som hela tiden jonglerar med massor av bollar i luften utan att någon får landa fel.

Som koordinator eller administratör är du central för att arbetet ska flyta på avdelningen. Och under den här kursen uppmärksammar vi din viktiga roll och har satt ihop ett program som kommer att utveckla dig både i din yrkesroll och som människa.

Vi har samlat fantastiska föreläsare som tillsammans kommer att ge dig ett smörgåsbord av nyttig kunskap, verktyg för din vardag och personlig utveckling.

Målgrupp

Du som arbetar som koordinator eller administratör och känner att du behöver fylla på med kunskap, inspiration och personlig utveckling.

Kajsa om Administratör och koordinator
"Utbildningen gjorde mig mycket mer medveten om vem jag är, hur jag hanterar stress, och hur jag leder mig själv. Den gav mig verktyg att bli ännu mer klar över min roll på jobbet." 

Kajsa Schröder, administratör, Schröder Skadeteknik i Tyringe

Kursinnehåll

På kursen får du bland annat lära dig:

  • Utveckla dig i din roll som koordinator/administratör
  • Arbeta mer effektivt och med mer välmående
  • Lyft dina kunskaper i Officepaketet
  • Personlig utveckling och självledarskap – unik halvdag med Mia Törnblom!

Kursledare

Mia TörnblomMia Törnblom

Mia har hjälpt tusentals personer till utveckling och är på riktigt en av Skandinaviens främsta föreläsare och utbildare. Hon arbetar både med att coacha individer i självledarskap och att sprida inspiration genom föreläsningar och utbildningar.Petra BraskPetra Brask

Petra har över 20 års erfarenhet av att undervisa i tidseffektivitet. Hon har utbildat anställda i en mängd organisationer, allt från FN till Coca-Cola.Tiina JansonTiina Janson 

Tiina är en mycket uppskattad och efterfrågad kursledare. Hon har en lång erfarenhet från IT-branschen och har arbetat med datautbildningar sedan mitten på 80-talet.Josef EricsonJosef Ericson 

Josef är legitimerad psykolog och organisationskonsult. Han har mångårig erfarenhet av att arbeta med att identifiera och utveckla ledare i flera olika branscher.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Administratör och koordinator, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 203 recensioner.

Sandra
Mycket givande och rolig
Annelie
inspirerande, utvecklande
Cecilia
Mycket bra, kan tänka mig ännu bättre "live" då man får en annan kontakt. Intressant oxå att föreläsarna hade olika syn på hur man kan jobba effektivt, perfekt då vi är individer och alla modeller inte passa alla.

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 203 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3787 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Administratör och koordinator från Kunskapsgruppen, fyll i dina uppgifter: