Visa utbildning.se som: Mobil

Administratör och koordinator

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
2 dagar
8 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-05-12 - Stockholm
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2020-05-12  
8 990 SEK
2020-11-25  
8 990 SEK
Göteborg
2020-05-25  
8 990 SEK
2020-11-18  
8 990 SEK

Kursbeskrivning

TVÅ DAGAR FÖR DIG SOM ÄR "SPINDELN I NÄTET" PÅ ARBETSPLATSEN 

Det här är kursen för dig som arbetar mitt i stormens öga. Du som blir tillagd i alla mailtrådar och som hela tiden jonglerar med massor av bollar i luften utan att någon får landa fel.

Som koordinator eller administratör är du central för att arbetet ska flyta på avdelningen. Och under den här kursen uppmärksammar vi din viktiga roll och har satt ihop ett program som kommer att utveckla dig både i din yrkesroll och som människa.

Vi har samlat fantastiska föreläsare som tillsammans kommer att ge dig ett smörgåsbord av nyttig kunskap, verktyg för din vardag och personlig utveckling.

Målgrupp

Du som arbetar som koordinator eller administratör och känner att du behöver fylla på med kunskap, inspiration och personlig utveckling.

Kajsa om Administratör och koordinator
"Utbildningen gjorde mig mycket mer medveten om vem jag är, hur jag hanterar stress, och hur jag leder mig själv. Den gav mig verktyg att bli ännu mer klar över min roll på jobbet." 

Kajsa Schröder, administratör, Schröder Skadeteknik i Tyringe

Kursinnehåll

På kursen får du bland annat lära dig:

  • Utveckla dig i din roll som koordinator/administratör
  • Arbeta mer effektivt och med mer välmående
  • Lyft dina kunskaper i Officepaketet
  • Personlig utveckling och självledarskap – unik halvdag med Mia Törnblom!

Kursledare

Mia TörnblomMia Törnblom

Mia har hjälpt tusentals personer till utveckling och är på riktigt en av Skandinaviens främsta föreläsare och utbildare. Hon arbetar både med att coacha individer i självledarskap och att sprida inspiration genom föreläsningar och utbildningar.Petra BraskPetra Brask


Petra har över 20 års erfarenhet av att undervisa i tidseffektivitet. Hon har utbildat anställda i en mängd organisationer, allt från FN till Coca-Cola.Hillevi Cederberg

Hillevi Cederberg


Med sitt smittande sätt och erfarenhet av att arbeta med medarbetarutveckling kommer Hillevi att ge dig verktygen och inspirationen att utveckla din yrkesroll.Christoffer MajstrovicChristoffer Majstrovic – Stockholm


Christoffer har aktivt arbetat som IT-utbildare sedan 1999. Han har stor erfarenhet av att inventera, planera, dokumentera och genomföra olika typer av utbildningar inom Office-paketet.Tiina JansonTiina Janson – Göteborg


Tiina är en mycket uppskattad och efterfrågad kursledare. Hon har en lång erfarenhet från IT-branschen och har arbetat med datautbildningar sedan mitten på 80-talet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Administratör och koordinator, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 170 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
väldigt givande och mycket man fått med sig från dagarna
Kursdeltagare
(4)
bra planerad och genomtänkt både gällande föreläsare och ämnen. Riktigt goa inspirerande dagar i en härlig miljö
Kursdeltagare
(4)
Utbildningen hade en röd tråd och det var vl i stort det jag förväntade mig. Föreläsarna var duktiga och det de pratade om kändes relevant.

Kunskapsgruppen

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 170 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 3100 recensioner.
Alla recensioner för arrangören