SE HIT! 😀 Sista chansen att ansöka till SSE MBA-stipendiet 2024, värt 645 000 kr. Årets ansökan stänger fredag 2024-05-31.

eBAS P/U - Webbutbildning

Längd
1 dag
Pris
4 090 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande - Online se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
1 dag
Pris
4 090 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande - Online se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 4 090 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

BAS P och BAS U

Denna kurs ger er den kunskap som idag är lagstadgad för er inom byggbranschen. Den ger er dessutom den ”tyngd” och seriositet som de flesta beställare/byggherrar idag kräver för att få lämna offert. eBAS P/U är en distansutbildning vilket innebär att ni kan gå den när det passar er vart ni vill.

Syftet med denna kursa är att deltagarna ska få de grundläggande kunskaper som krävs för att kunna agera som BAS P och U för ett bygg- eller anläggningsarbete. Kursen ökar också förståelsen för rollen byggarbetsmiljösamordnaren och är lämplig för beställare och inköpsansvarige.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande - Online

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

Kursen vänder sig till er som skall arbeta som BAS P eller BAS U samt alla som i sin yrkesroll har behov av kunskap om hur byggarbetsmiljösamordningen på en byggarbetsplats skall gå till, såsom chefer, arbetsledare, skyddsombud, byggherrar, beställare mfl. Utbildningen är en grundkurs som fokuserar på rollerna byggherre och byggarbetsmiljösamordnare och ställer krav på att man sedan tidigare har gedigna arbetsmiljökunskaper.

Kursinnehåll

Utbildningen behandlar framförallt följande punkter:

  • Byggarbetsplatsens utformning.
  • Arbetsmiljöverkets föreskrifter om byggnads- och anläggningsarbete.
  • Byggherre- och projekteringsansvar.
  • Ansvar för BAS P och BAS U samt entreprenörer.
  • Upprättande av arbetsmiljöplan, förhandsanmälan och andra dokument.

Upplägg

Utbildningen är en streamad digital distansutbildning som kan genomföras på valfri ort när det passar kursdeltagaren. Efter bokning har deltagare 180 dagar på sig att genomföra utbildningen.

Examen, diplom m.m.

Kursintyg som kan skrivas ut direkt efter genomförd utbildning och är ett viktigt dokument för att ni ska kunna styrka er kompetens både för myndigheter och beställare.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om eBAS P/U - Webbutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kompetensutveckla.se
Paviljongvägen 17
852 40 Sundsvall

Kompetensutveckla.se erbjuder aktuella utbildningar inom arbetsmiljökunskap samt kurser som är till för att höja säkerheten på arbetsplatserna. Våra kurser är alltid genomarbetade och syftet är att kursdeltagarna ska få kunskaper och bra verktyg som dem kan använda i sin dagliga...

Läs mer om Kompetensutveckla.se och visa alla utbildningar.

Highlights