Röjsåg RARB - 1 dag

JA kompetens AB, Rikstäckande
Längd
1 dag
Längd
1 dag
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Den här utbildningen ger dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att klara ett säkert och effektivt arbete med röjsåg vid både enklare röjningsarbeten, som röjning av gräs och sly, samt vid ungskogs- och underväxtröjning. Du får alltså kompletta kunskaper för både nivå RA och RB.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig i första hand till dig som använder röjsågen återkommande i arbetet eller på fritiden.

Utbildningens innehåll

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper för att klara ett säkert och effektivt arbete vid vanligt förekommande röjningsarbeten med grästrimmer, röjning av sly, skogsröjning och underväxtröjning. Fokus ligger på praktiska övningsmoment där du får lära dig en god arbetsteknik som minskar arbetsbelastningen. Vi går även igenom allmänna säkerhetsbestämmelser, hantering och skötsel av säkerhetsutrustning.

Utbildningen inkluderar ett praktiskt och teoretiskt prov. Godkända prov ger dig röjsågskörkort nivå RA RB. Du kan även välja att gå utbildningen utan att köra upp. För att få delta i utbildningen ska du fylla 16 år samma kalenderår som utbildningen genomförs. Du får dock inte arbeta ensam med röjsågen förrän du har fyllt 18 år.

Efter genomförd och godkänd utbildning får du ett utbildningsintyg.

Kursmål

Målsättningen är att du ska klara proven för röjsågskörkort nivå RA RB.

Certifikat

ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Röjsåg RARB - 1 dag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
JA kompetens AB
Mallslingan 13
187 66 Stockholm Stockholms län

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...

Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Highlights