Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
10 dagar
52 700 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Katrineholm

Kursbeskrivning

Vill du kunna leda projekt inom installationsbranschen?

För dig som är eller ska börja arbeta som projektledare tipsar vi gärna om vårt kurspaket med fyra delkurser skräddarsytt för installationsbranschen. Med utbildade projektledare ökar företagets konkurrenskraft och möjlighet till bättre resultat. Under utbildningen går vi igenom vanliga problem som kan uppstå i ett installationsprojekt och bästa sättet att lösa dem. Du lär dig mer inom ledarskap, projektprocesser, ekonomi, förhandlingsteknik och juridik.

Kurserna genomförs i internatform på en konferensanläggning med max 14 deltagare, vilket ger ett stort mervärde under utbildningen. I en kombination med nya insikter och ökad kunskap, är erfarenhetsutbytet mycket värdefullt mellan branschkollegor och inspirerade kursledare. Det ger ett kontaktnät som kan vara värdefullt även efter avslutad kurs.

Mål

Efter genomförd utbildning har du goda kunskaper och insikter i vad projektledarrollen innebär. Du kan styra och leda ett projekt genom hela processen fram till det uppsatta målet. Du har kunskaper i att leda medarbetare och övriga medlemmar i projekt. Du har även kunskaper i att förhandla med kunder och leverantörer samt är insatt i entreprenadjuridik.

Målgrupp

För dig (chef, arbetsledare, säljare med flera) som vill få kunskap, träning och verktyg att leda projekt inom installationsbranschen.

Förkunskapskrav

För att tillgodogöra dig kursen på bästa sätt är det en fördel om du ha en tids erfarenhet av projektarbete och ha jobbat i arbetsgrupper.

Kursinnehåll

Duktiga projektledare har mer än bara tekniska kunskaper. Projektledarutbildningen omfattar följande fyra delkurser för bästa tänkbara grund:

Ledarskap och projektprocesser, 3 dagar
Förhandlingsteknik, 2 dagar
Projektekonomi, 2 dagar
• Entreprenadjuridik 1, 3 dagar

Tips

Det går att boka enstaka kurser. Hela utbildningspaketet är dock framtaget för att ge de nödvändiga kunskaper du behöver som projektledare för att driva ett projekt framgångsrikt.

Upplägg

Fyra delkurser med totalt 10 kursdagar.

Kurserna genomförs vanligtvis på en konferensanläggning. Kostnad för kost och logi tillkommer.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektledarutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenterVänd dig till oss på INSU när det gäller utbildning och kompetensutveckling

INSU är en heltäckande utbildningspartner med företagskurser inom teknik och ledarskap, yrkeshögskola och fackteoretisk lärlingsutbildning. Vår kompetens omfattar VVS, ventilation, kyla, styr- och reglerteknik, energi och el. Vi har lång erfarenhet av teknisk utbildning och anpassar oss kontinuerligt efter företagens behov...


Läs mer om INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Kungsgatan 2 A
641 30 Katrineholm

 Visa telefonnummer