Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Kort om utbildningen
7 dagar fördelat på 10 månader
61 950 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Nyköping
Onlineutbildning
   
Nyköping

Kursbeskrivning

Vill du bli elbesiktningsingenjör och göra vårt samhälle säkrare? Med vår skräddarsydda utbildning kan du auktorisera dig inom ett område som har många möjligheter, inte minst på grund av det kommande generationsskiftet. I Sverige görs 13 000 elrevisionsbesiktningar varje år för att minska riskerna för elrelaterade bränder. Du får den kunskap du behöver för att ansöka om auktorisation som besiktningsingenjör hos Elekriska nämnden.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Kursmål

Du får fördjupade teoretiska kunskaper inom området elteknik motsvarande gymnasiets före detta fyraåriga tekniska utbildning. Elkrafttekniker är en skräddarsydd utbildning för dig som vill arbeta som elbesiktningsingenjör med uppdraget att minimera risken för elrelaterade bränder och därigenom bidra till ett säkrare samhälle.

Efter utbildningen kan du även välja att arbeta som elkonsult, elprojektör eller besiktningsman vid elentreprenader.

Innehåll

-Elteknik – Matematik
-Elteknik – Ellära
-Elteknik – Elmiljö
-Eldistribution
-Elkonstruktion och dokumentation

Utbildningen är på distans på halvfart under cirka ett år. Det finns möjlighet att läsa i annan takt (kontakta oss om du vill veta mer om det). Du har två år på dig att genomföra kursen. Efter det har du möjlighet att, mot en avgift på 10% av kursavgiften, förlänga studietiden med ett år i taget.

Studierna inleds med en introduktionsdag på EUU i Nyköping. Under resten av utbildningen träffas gruppen fyra gånger till.

Du studerar självständigt på distans och halvfart vilket innebär cirka 20 timmar per vecka. Det gör att du även kan arbeta under tiden om du vill. Större delen av utbildningen sker på egen hand med hjälp av en studieguide som innehåller pedagogiskt upplägg, aktuella webbföreläsningar, aktuella avsnitt i kurslitteraturen med mera.

Erbjudande

Delbetalning

Kursavgiften kan delas upp i fem betalningstillfällen. Vid anmälan faktureras cirka 25% av kursavgiften. Resterande belopp delas upp på fyra tillfällen och faktureras varje kvartal. Summorna är exklusive moms. Inga avgifter eller räntor tillkommer. Ange i anmälan om du vill dela upp din betalning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Elkrafttekniker, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Vänd dig till oss på INSU när det gäller utbildning och kompetensutveckling

INSU är en heltäckande utbildningspartner med företagskurser inom teknik och ledarskap, yrkeshögskola och fackteoretisk lärlingsutbildning. Vår kompetens omfattar VVS, ventilation, kyla, styr- och reglerteknik, energi och el. Vi har lång erfarenhet av teknisk utbildning och anpassar oss kontinuerligt efter företagens behov...


Läs mer om INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Teknikgången 6
61138 Nyköping

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Elkrafttekniker från INSU- Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Elkrafttekniker!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar