Human Resource AB

i Göteborg (+ 4 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

Human Resouce AB

Seniora organisationskonsulter med lång erfarenhet inom ledarskap, medarbetarskap, coaching och organisationsutveckling.
Doktorsavhandling inom ämnen ”Coaching och Ledarskap”
Coachcertifierade konsulter på PCC- samt ACC-nivå
Mångårig erfarenhet att arbeta med privat och offentliga organisationer

Human Resource AB startades 1983 av fil. doktor Tina Eriksson och funnits på marknaden i snart 40 år.  Idag drivs företaget av Malin Sjöberg som är VD och ansvarig konsultchef samt Tina Eriksson vVD. Båda är idag aktiva som seniorkonsulter i bolaget.

Human Resource AB är ett konsultbolag som arbetar med verksamhets- och organisationsutveckling, ledarskap och medarbetarskap, där coaching både på individ- och gruppnivå är en av de insatser som vi erbjuder våra kunder. Det innebär att vi genomför olika uppdrag och insatser baserat på våra kunders behov. Vi tar antingen ansvar för hela leveransen och bemanningen eller leder uppdraget tillsammans med kunden alternativt fungerar som extern rådgivare. Våra uppdragsgivare kommer både från offentlig förvaltning, organisationer och privata näringslivet. Genom vårt professionella förhållningssätt byggt på gedigen erfarenhet tillgodoser vi våra uppdragsgivares krav på hållbar kvalitet i komplexa och komplicerade uppdrag.

Human Resource AB tillhandahåller en erfarenhet och särkompetens som under en följd av år utvecklats och förfinats i bolaget. Forskning inom området ”Ledarskap och Coaching” har bedrivits på doktorsnivå inom företaget. Idag pågår utbildning och nytt forskningsprojekt inom Neuroscience Leadership Research vilket ger en unik och gedigen kunskapsbas och erfarenhet som ligger till grund för de utbildningar och utvecklingsinsatser vi idag erbjuder marknaden.

Human Resource AB  arbetar nära akademisk forskning och vårt företag har ett stort nätverk inom ledande högskolor och universitet i Sverige och Internationellt. Genom samverkan med uppdragsgivaren och dennes verksamhet kan vi hålla en hög samlad kapacitet och säkerställer att våra kunder tillförs rätt kompetens som matchar kundens behov inom ledarskap, coaching, kommunikation, konflikthantering, värderingstyrning, förändringsledning och att utveckla medarbetarskap.

Human Resource AB har under många år tillhandahållit diplomprogrammet ”Coachutbildning – ditt första steg mot internationell certifiering” samt ”Utbilda dig inom Executive Coaching – chefscoaching”. Dessa utbildningar är kvalitetsgranskade och godkända av International Coaching Federation för den svenska marknaden.  

Visa alla utbildningar med Human Resource AB

Utbildningar

Utbildning
Coaching
Certifierad & diplomerad coach Längd Pris Ort Snittbetyg
Certifierad och diplomerad coach – ACC Level 1 Certifierad Coach 9 dagar Från 32 000 SEK Flera orter (2)
4,9 (158)
Coachutbildning - certifierad & diplomerad coach (ACC Level 1) 9 dagar Från 32 000 SEK Flera orter (2)
4,9 (174)
Diplomerad team-och gruppcoach 32 timmar Från 18 000 SEK Flera orter (2)
5,0 (14)
Ledarskap
Indirekt Ledarskap 4 dagar Från 18 500 SEK Distans
4,9 (7)
Utvecklande ledarskap
UL - Utvecklande Ledarskap 4 dagar Från 18 500 SEK Flera orter (2)
4,6 (52)

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Human Resource AB och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontakt

Human Resource AB


Mobil 0739-44 34 64

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 405 recensioner
Skriv en recension
5/5
Maria Linde, Organisationskonsult och delägare Norlin & Partners AB
12 apr 2024

”Jag har kompletterat med nya idéer, nya verktyg och metoder samt utvecklat min förmåga som organisationskonsult. Dessutom har jag haft otroligt roligt och fyllt på med energi. ...

Visa mer
5/5
Johan Nordenfelt, organisationskonsult och gestaltterapeut
12 apr 2024

Utbildningen har skärpt min coachingkompetens och gett mig många bra verktyg. Varmt tack för skarp feedback!

5/5
Roger Lindvall. Diplomerad och auktoriserad Gestaltterapeut och organisationskonsult.
12 apr 2024

Jag sökte till den här utbildningen för jag ville ha certifikat. Jag har lång erfarenhet som terapeut, coach och handledare och gick in i detta med viss skepticism och låga förv...

Visa mer
Highlights