Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskapsutbildning - ny i rollen

Hjärtum Utbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Våren 2021 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
Våren 2021

Stockholm
Våren 2021
Ledarskapsutbildningar för nya ledare

Kursbeskrivning

Ledarskapsutbildningar för nya ledare

Vi har flera ledarskapsutbildningar för dig som är ny som ledare eller chef. Med rätt kompetenser inom ledarskap kan du gå hur långt som helst!

Nytt ansvar och nya förväntningar

Att vara ny i rollen att leda andra är en spännande utmaning som ger lite pirr i magen. Med nytt ansvar kommer nya förväntningar och krav. Förbered dig genom att gå en av våra omtyckta ledarskapsutbildningar - det kommer att vara väl investerad tid!

Ny som chef

Vår utbildning för nya chefer heter kort och gott Ny som chef. Det här är en kurs som i princip blir ditt nya körkort för att bli chef. Du lär dig hur du skapar förtroende hos dina medarbetare och hur du gör rent praktiskt för att leda din grupp eller ditt team. Resultatet blir ett ledarskap som andra upplever som motiverande och starkt och som skapar engagemang inför arbetsuppgifterna.

Ny som arbetsledare

Denna utbildning kallar vi Arbetsledarutbildning och den lägger fokus på dig som nyss har blivit arbetsledare. Nu ska du leda, fördela och prioritera din grupps arbetsuppgifter på det mest effektiva sättet. Dessutom måste du ha koll på vad du får och inte får göra när det gäller medarbetarna. Det är ett stort ansvar som har landat i ditt knä och med vår utbildning kommer du att känna dig tryggare i rollen.

Ny som projektledare

Projekt kan vara både små och stora, långa och korta, men oavsett vilket behöver det finnas en projektledare. Om du är ny i denna roll är vår projektledarutbildning Ny som projektledare perfekt. Den ger dig en helhetsbild över projektledarrollen så att du självständigt kan planera, driva, genomföra och följa upp projektet. Du får kontroll över tidsplanering, budget, projektmodeller, arbetsformer mm och kan känna dig lugn i att du kommer att ro projektet i hamn.

Ny att leda men utan chefsmandat

Om du ska leda en grupp utan att vara dess chef hamnar du i en sits mitt emellan chefen och medarbetarna. Ledarskapsutbildningen Att leda utan att vara chef tar upp detta dilemma och benar ut de speciella frågeställningar som du kan ställas inför. Du lär dig vad som förväntas av dig som ledare, hur gruppdynamiken i ett team fungerar och hur du bäst kommunicerar med medlemmarna i gruppen. En viktig aspekt som tas upp är hur du bäst leder medarbetare som tidigare var dina kollegor.

Välj den utbildning som passar bäst för dig! Gör gärna en intresseanmälan så berättar vi mer om de olika kurserna.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Våra ledarskapsutbildningar vänder sig till dig som vill utvecklas inom ledarskapsområdet och lära dig om både fakta, forskning, modeller och praktiska verktyg.

Våra kurser får mycket bra omdömen i kursutvärderingarna och våra kursledare får jättebra betyg, vilket innebär att du tryggt kan gå din utbildning hos oss.

Kursens genomförande

Våra utbildningar genomförs både på distans och i klassrum - du väljer vad som passar bäst för dig! I klassrummet är det max 6 deltagare.

Fortsatta studier

Till ledarskapsutbildningarna Ny som chef och Att leda utan att vara chef finns även fortsättningsutbildningar.

Tid & plats

Alla fysiska kurser genomförs för närvarande endast i Stockholm. Där har vi en egen kurslokal, som bara vi har tillgång till, vilket borgar för bra distans och god hygien.

Mat & logi

Om du behöver tips på hotell så hjälper vi dig gärna. Vi har avtal med flera hotell så att du dessutom får ett bra pris.

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd utbildning får du ett intyg som tydligt visar dina nya kunskaper.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsutbildning - ny i rollen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Hjärtum Utbildning

Hjärtum Utbildning

Vi har mer än 20 års erfarenhet av kursverksamhet och erbjuder kurser inom ledarskap, kundservice, juridik, ekonomi, Office, administration mm. En lista över våra kurser ser du längre ner på sidan. Våra professionella utbildare och föreläsare genomför kurser som utvecklar...


Läs mer om Hjärtum Utbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Hjärtum Utbildning

Karlaplan 9 B
114 60 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskapsutbildning - ny i rollen!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 839 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ledarskapsutbildning - ny i rollen från Hjärtum Utbildning, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Vässa kompetensen med Hjärtum Ut...

”Bästa utbildning jag varit på, alla kategorier.”

"Nyvunnen kunskap, nya verktyg, bra exempel, dialog, balansen teori-praktik."

 Vilka säger så och om vad?

Läs mer

Liknande utbildningar