Ledarskapsutbildning - ny i rollen

Hjärtum Utbildning, i Stockholm (+1 orter)
Längd
2 dagar
Nästa kurstillfälle
Våren 2021 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Längd
2 dagar
Nästa kurstillfälle
Våren 2021 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Ledarskapsutbildning för nya ledare

Ledarskapsutbildning för nya ledare

Med en grundläggande ledarskapsutbildning för dig som är ny i rollen ökar din säkerhet som ledare. Med rätt kompetenser inom ledarskap kan du gå hur långt som helst!

När du är ny i rollen som ledare är det mycket att tänka på och många områden att sätta sig in i. Genom att gå en ledarskapsutbildning hos oss förbereder du dig för det ansvar som en ledarroll för med sig. Du utvecklar dina ledaregenskaper och bygger på dina färdigheter som ledare. Med nya insikter och moderna kunskaper inom ledarskapsområdet står du rustad att axla din nya roll.

ny i ledarrollen Hjärtum utbildning

Ledarskapsutbildning gör dig redo

Att vara ny i rollen att leda andra är en spännande utmaning som ger lite pirr i magen. Med nytt ansvar kommer nya förväntningar och krav. Genom att investera lite tid i en ledarskapsutbildning kommer du att känna dig tryggare som ledare. Du undviker att göra vanliga misstag och blir redo att möta olika situationer du kommer att hamna i. 

Ny som chef

Vår ledarskapsutbildning för nya chefer heter kort och gott Ny som chef. Det här är en utbildning som i princip blir ditt nya körkort för att bli chef. Du lär dig hur du skapar förtroende hos dina medarbetare och hur du gör rent praktiskt för att leda din grupp eller ditt team. Resultatet blir ett ledarskap som andra upplever som motiverande och starkt och som skapar engagemang inför arbetsuppgifterna.

Ny som arbetsledare

Denna ledarskapsutbildning kallar vi Ny som arbetsledare och den lägger fokus på dig som nyss har blivit arbetsledare. Nu ska du leda, fördela och prioritera din grupps arbetsuppgifter på det mest effektiva sättet. Dessutom måste du ha koll på vad du får och inte får göra när det gäller medarbetarna. Det är ett stort ansvar som har landat i ditt knä och med vår utbildning kommer du att känna dig tryggare i rollen.

Ny som projektledare

Projekt kan vara både små och stora, långa och korta, men oavsett vilket behöver det finnas en projektledare. Om du är ny i denna roll är vår projektledarutbildning Ny som projektledare perfekt. Den ger dig en helhetsbild över projektledarrollen så att du självständigt kan planera, driva, genomföra och följa upp projektet. Du får kontroll över tidsplanering, budget, projektmodeller, arbetsformer mm och kan känna dig lugn i att du kommer att ro projektet i hamn.

Ny att leda men utan chefsmandat

Om du ska leda en grupp utan att vara dess chef hamnar du i en sits mitt emellan chefen och medarbetarna. Vår ledarskapsutbildning Att leda utan att vara chef tar upp detta dilemma och benar ut de speciella frågeställningar som du kan ställas inför. Du lär dig vad som förväntas av dig som ledare, hur gruppdynamiken i ett team fungerar och hur du bäst kommunicerar med medlemmarna i gruppen. En viktig aspekt som tas upp är hur du bäst leder medarbetare som tidigare var dina kollegor.

Välj den ledarskapsutbildning som passar bäst för dig! Gör gärna en intresseanmälan så berättar vi mer om de olika utbildningarna.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Våren 2021

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Våren 2021

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Hjärtum Utbildning?

Kursledare med branschexpertis

Centralt läge

Eftertraktad utbildning

Delar ur kursinnehållet

Innehåll som utvecklar ledaren i dig

Våra ledarskapsutbildningar för nya ledare ger bestående utveckling inom ledarskapsområdet. Du lär dig om fakta, forskning och modeller, som lägger grunden för att förstå vad ledarskap går ut på. Du lär dig också hur du kan praktisera det du lärt dig i din arbetsvardag. Denna kombination av teori och praktik ger en bastant plattform att stå på när du leder din grupp.

Målgrupp

För vem är utbildningarna?

Alla utbildningar som presenteras här vänder sig till dig som är ny i rollen att leda andra. Antingen har du nyss börjat leda eller kommer att ta dig an ledarskapet framöver. Det kan handla om att leda en grupp, en enhet eller en avdelning. Ett projekt, ett tillfälligt team eller ett arbetslag.

Fortsatta studier

Ledarskapsutbildning steg 2

Till ledarskapsutbildningarna Ny som chef och Att leda utan att vara chef finns även fortsättningsutbildningar. Perfekt om du om något år vill gå vidare i ditt ledarskap.

Mat & logi

Om du behöver tips på hotell så hjälper vi dig gärna. Vi har avtal med flera hotell så att du dessutom får ett bra pris.

Kursledare

Professionella utbildare

Våra utbildningar får mycket bra omdömen i kursutvärderingarna och våra utbildningsledare får jättebra betyg, vilket innebär att du tryggt kan gå din utbildning hos oss. De är alla proffs på ledarskap och kan förmedla sina kunskaper på ett både pedagogiskt och inspirerande sätt.

Examen, diplom m.m.

Du får intyg på mejlen

Efter genomförd ledarskapsutbildning får du ett utbildningsintyg via mejl. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsutbildning - ny i rollen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Hjärtum Utbildning
Karlaplan 9 B
114 60 Stockholm

Hjärtum Utbildning

Vi har mer än 25 års erfarenhet av utbildning och erbjuder utbildningar inom ledarskap, kundservice, ekonomi, Excel, mm. Våra professionella utbildare och föreläsare genomför utbildningar som utvecklar både kompetens och engagemang.  Förutom våra öppna utbildningar tar vi även fram anpassade utbildningar,...

Läs mer om Hjärtum Utbildning och visa alla utbildningar.

Highlights