Certifierad Business Controller

Education Online, Distans
Längd
Egen takt
Pris
17 520 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
17 520 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 17 520 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Certifierad Business Controller

Certifierad Business Controller

Controllerns roll har utvecklats mycket genom åren. Förutom att primärt arbeta med analys och uppföljning måste den moderna Controllern idag även förstå sig på marknaden och affärsstrategier. Controller-rollen har utvecklats till en ”change agent”, vars uppgift är att få hela bolaget att utvecklas. För att klara detta behöver Controllern, förutom att förstå sig på ekonomistyrning, även bemästra bland annat affärsutveckling, strategier och kommunikation.

Upplägg

Du som kursdeltagare får genom kursen utveckla en fungerande ekonomistyrning för bolaget du jobbar på, alternativt ett bolag inom en bransch där du vill specialisera sig. Du får genom kursen arbeta med Controller-rollens olika aspekter genom teori och praktiska exempel.

Mål med utbildningen

Efter avklarad utbildningen ska kursdeltagaren ha de verktyg som krävs för att kunna lyckas i rollen som Controller. Kursdeltagaren kommer få lära sig att kunna resonera kring ekonomistyrning och affärsutveckling på ett komplext plan. Kursdeltagaren ska kunna identifiera utmaningar och presentera lösningar inom sitt område och besitta förmågan att utveckla företags ekonomistyrning.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Målgrupp

Förkunskaper:

Du bör ha en bakgrund inom ekonomi. Det är dock inget formellt krav.

Kursinnehåll

Under utbildningen varvar vi teori med videoinspelningar och frågeställningar. Du behöver få godkänt på deluppgifterna samt inlämningsuppgifterna för att få en godkänd certifiering.

Investering

21 900 inkl. moms

Kursledare

Mikael Hellenberg är Civilekonom och specialiserad inom områdena finansiering, ekonomistyrning och organisation. Mikael har arbetat både direkt på företag och som konsult med både affärsutveckling, ekonomistyrning och försäljning.

Examen, diplom m.m.

Efter avklarad utbildning ska kursdeltagaren ha de verktyg som krävs för att kunna lyckas i rollen som Controller. Kursdeltagaren kommer få lära sig att kunna resonera kring ekonomistyrning och affärsutveckling på ett komplext plan. Kursdeltagaren ska kunna identifiera utmaningar och presentera lösningar inom sitt område och besitta förmågan att utveckla företags ekonomistyrning.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad Business Controller, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Education Online

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights