FEI Företagsekonomiska Institutet

Akademiska utbildningar och kurser för dig i karriären!


FEI erbjuder ett stort antal kurser och utbildningar för dig som är yrkesverksam. Du kan få
 mer information om vårt utbud här på utbildning.se eller direkt på vår hemsida fei.se.

Utbudet som FEI erbjuder har breddats alltmer de senaste åren och efterfrågan på fler innovativa utbildningsmöjligheter tycks aldrig avta. I nuläget står kurser och utbildningar som ger högskolepoäng och som leder till högskoleexamen högt i kurs. Sedan 2015 anordnar FEI Fastighetsmäklare 120 hp i samverkan med Högskolan Väst, BA (Hons) International Business Management där FEI:s samarbetesuniversitet i Storbritannien utfärdar examen samt ett stort urval av fler utbildningar och kurser inom företagsekonomi.

FEI företagsekonomiska Institutet

Våra kurser och utbildningar levereras med en flexibel studieform – FEI FLEX. FEI FLEX är vårt unika koncept som ger total frihet. Med FEI FLEX kombineras det bästa av traditionell klassrumsundervisning och distansstudier. Det innebär fördelar för alla kursdeltagare oberoende av hur du väljer att studera; på plats hos oss, från hemmet, kontoret eller på resan.

Lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans.

De kurser och utbildningar som ger högskolepoäng är uppdragsutbildningar som sker i samarbete med olika universitet och högskolor. Högskolepoäng är en kvalitetsstämpel och ett viktigt bevis för både medarbetare och arbetsgivare att kursinnehåll och genomförande uppfyller akademiska kriterier och krav. Det öppnar också möjligheter till fortsatta studier i Sverige eller utomlands.

Välj mellan följande akademiska utbildningar:

Företagsekonom CFEI 60 högskolepoäng
- 15 månaders studier parallellt med arbetet.

Marknadsekonom DFEI 120 högskolepoäng 
- 2,5 års studier parallellt med arbetet.

Redovisningsekonom DFEI 120 högskolepoäng 
- 2,5 års studier parallellt med arbetet.

Fastighetsmäklare 120 högskolepoäng 
- 16-21 månaders studier parallellt med arbetet.

Kurserna som ingår i respektive utbildning går också att läsa som enstaka kurser, bland annat Projektstyrning och projektarbete 7,5 hpMarknadsföring 7,5 hp och Juridisk översiktskurs 15 hp.Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med FEI - Företagsekonomiska Institutet och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.