Visa utbildning.se som: Mobil

FEI Företagsekonomiska Institutet

Akademiska utbildningar och kurser av olika slag – allt samlas och samsas på FEI


FEI erbjuder ett stort antal kurser och utbildningar för dig som är yrkesverksam. Du kan få mer information om vårt utbud här på utbildning.se eller direkt från fei.se.

Utbudet som FEI erbjuder har breddats alltmer de senaste åren och efterfrågan på fler innovativa utbildningsmöjligheter tycks aldrig avta. I nuläget står kurser och utbildningar som ger högskolepoäng och som leder till högskoleexamen högt i kurs. Till de senaste nyheterna hör Fastighetsmäklare 120 hp i samverkan med Högskolan Väst och Högskolan Dalarna, The Scandinavian MBA 90 ECTS där FEI:s samarbetesuniversitet i Storbritannien utfärdar examen samt effektiva kunskapsuppdateringar för Insuresec.

 En stor del av vårt utbud levereras via en organisk och flexibel studieform – FEI FLEX - som är skräddarsydd för dig som har ett krävande arbete och en hektisk fritid, berättar Fredrik B Nilsson, som arbetar med FEI:s distansutbildningar. Våra akademiska kurser och utbildningar har heldagsseminarier i någon av våra lokaler i Stockholm och Göteborg var sjunde vecka. Mellan passen läser du in litteratur och studerar online. Även MBA, Insuresec och flera andra kurser går också att ta del av FEI FLEX, som kombinerar fysiska och virtuella möten. Tekniken ger stora möjligheter att välja när och var du ska studera. Sammantaget får du lika mycket kontakttid med lärare, handledare och medstudenter. Som i en ”vanlig” utbildning alltså – men lite mer modernt och individuellt anpassat.

FEIDe kurser och utbildningar som ger högskolepoäng sker i samarbete med olika universitet och högskolor. Högskolepoäng är en kvalitetsstämpel och
ett viktigt bevis för både medarbetare och arbetsgivare att kursinnehåll och genomförande uppfyller akademiska kriterier och krav. Det öppnar också möjligheter till fortsatta studier vid i Sverige eller utomlands.

VÄLJ MELLAN FÖLJANDE AKADEMISKA UTBILDNINGAR:

Företagsekonom CFEI 45 högskolepoäng
- 1 års studier parallellt med arbetet.

Marknadsekonom DFEI 120 högskolepoäng
- 2,5 års studier parallellt med arbetet.

Redovisningsekonom DFEI 135 högskolepoäng
- 3 års studier parallellt med arbetet.

Fastighetsmäklare 120 högskolepoäng
- 2,5 års studier parallellt med arbetet.

Kurserna som ingår i respektive utbildning går också att läsa som enstaka kurser, bland annat Projektstyrning 7,5 hp, Marknadsföring 7,5 hp och Handelsrättslig översiktskurs 15 hp.

DESSUTOM (I URVAL):

The Scandinavian MBA 90 ECTS

Ekonomichefsprogrammet 1-2 år

Läsa & förstå bokslut 3 dagar

Allmän företagsekonomisk kurs 1 år

Mer information om FEI Företagsekonomiska Institutet och aktuella utbildningar - gör en intresseanmälan här.Läs mer om FEI - Företagsekonomiska Institutet

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med FEI - Företagsekonomiska Institutet och veta mer om deras utbildningar.

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!