NL 17 & NLM 19

FA-Kurs, Distans (+1 orter)
Längd
1 dag
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
1 dag
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

1 dag kurs: Denna kurs fördjupar sig om NL 17 och NLM 19 med bland annat hur dessa förhåller sig till köplagen samt skillnaden mellan dessa och AB och ABT.

2 dagar kurs: Denna kurs på 2 dagar benämns även ”Affärs – och avtalsrätt” och ibland även ”Affärsjuridik” och vänder sig till dig som vill fördjupa dig både inom NL och NLM i avtalsjuridiken för att på så sätt förstå varför man väljer dessa bestämmelser samt få en djupare förståelse över hela avtalsjuridiken såsom vad man ska tänka på i avtalssammanhang m.m.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Distans

Målgrupp

Kursen vänder sig till beställare, projektörer, entreprenörer, konsulter, förvaltare, inköpare, kalkylatorer m.fl. som upprättar eller tolkar beskrivningar i förfrågningsunderlag eller entreprenadkontrakt. Förståelse och grundläggande kunskap i AMA, AB och ABT är av fördel.

Kursinnehåll

Del av kursinnehåll

  • Fördjupning inom NL 17 & NLM 19 med bl.a. hur dessa förhåller sig till köplagen samt skillnaden mellan dessa och AB 04 samt ABT 06.

  • För 2 dagar kurs se vår kurs ”Affärs- och avtalsrätt”

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om NL 17 & NLM 19, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner
Skriv en recension
5/5
Simon, Eskilstuna kommun
09 dec 2021

Ett egentligen ganska TRÅKIGT ämne som föreläsaren lyckades göra ROLIGT och till och med spännande genom mycket inlevelse, spännande exempel och roliga övningsuppgifter! Tack fö...

Visa mer
4/5
Svante, Eskilstuna kommun
09 dec 2021

Tungt och svårsmält ämne, jag hade lägst förkunskaper i gruppen helt klart och med dyslexi så var denna kurs För svår emellanåt.

4/5
Magnus, Eskilstuna kommun
09 dec 2021

Min chef hade beställt kursen som 1 dag intensivkurs med högt tempo. Som nybörjare hade jag velat gå 2 dagar i lugnare tempo vilket är tips till alla andra som inte heller behär...

Visa mer
FA-Kurs
Rörstrandsgatan 62
113 40 Stockholm

Aktuella och uppskattade kurser med Sveriges bästa föreläsare! 

Hos oss är du i trygga händer! Samtliga av våra föreläsare är seniora med mångårig ämnesexpertis, branscherfarenhet och god pedagogisk förmåga. När du deltar i en kurs så är det en investering där vi tar fullt ansvar över att du...

Läs mer om FA-Kurs och visa alla utbildningar.

Highlights