Certifierad Kriminolog

Education Online, Distans
Längd
12 veckor
Pris
15 120 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
12 veckor
Pris
15 120 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 15 120 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Certifierad Kriminolog

Certifierad Kriminolog - Kursprogram

Välkommen till vår spännande online-utbildning i kriminologi – en resa in i det fascinerande riket av brott och rättvisa! Vår kurs är skräddarsydd för dig som vill utforska kriminologins värld, och det bästa av allt? Du kan göra det helt online, anpassat efter ditt eget tempo och schema. 

  • Kurs 1 - Introduktion till kriminolog
  • Kurs 2 - Rättssystemet
  • Kurs 3 - Kriminologiska teorier
  • Kurs 4 - Metoder
  • Kurs 5 - Fördjupning

Slutligen, vår online-utbildning strävar inte bara efter att ge dig kunskap – vi vill utveckla ditt kritiska tänkande, problemlösningsförmåga och förmåga att navigera genom komplexa situationer. Ge dig själv förmånen att vara i framkant av kriminologisk forskning och praxis med vår engagerande och flexibla online-utbildning!

Klar att dyka in i kriminologins värld? Anmäl dig idag och bli en del av en online-gemenskap som delar din passion för att förstå och förändra kriminalitetens dynamik! 

Goda möjligheter för framtiden

Intresset ökar alltmer för intresset för kriminologi med nya yrken så som civil utredare på frammarsch. Det finns goda jobbmöjligheter efter denna utbildning. Målet med denna utbildningen är att du ska bli en trygg och kompetent kriminolog som kan ta dig an nya jobbutmaningar. 

Vi kan skräddarsy denna kurs för ditt företag. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

Under utbildningen varvar vi teori med videoinspelningar och frågeställningar. Du behöver få godkänt på deluppgifterna samt inlämningsuppgifterna för att få en godkänd certifiering.

Introduktion till Kriminologi: Låt oss börja med grunderna. Vår kurs inleds med en inspirerande introduktion till kriminologins spännande värld. Vi kommer att guida dig genom historiens utveckling av kriminologi, från dess rötter till dagens moderna tillämpningar. Du kommer att få en helhetsbild av ämnet och dess betydelse i dagens samhälle.

Rättssystemet: Förståelse för rättssystemet är avgörande för att klargöra hur samhället hanterar brott och dess konsekvenser. Vår online-utbildning tar dig med på en resa genom rättssystemets olika delar – från polisarbete till domstolsprocesser och påföljder. Du kommer att få insikter som sträcker sig långt bortom det du ser på nyheterna, och du kommer att utveckla en djupare förståelse för hur rättvisa upprätthålls.

Kriminologiska Teorier: Vår kurs fördjupar dig i olika kriminologiska teorier, från klassiska till moderna perspektiv. Vi utforskar orsakerna till brottslighet, analyserar mönster och utvecklar din förmåga att se bortom ytan. Det här är inte bara teori – det är verktyg för att förstå och hantera komplexa situationer.

Brottsförebyggande metoder: Inget blir överlämnat åt slumpen. Vi rustar dig med praktiska metoder för att samla in och analysera data relaterad till kriminologi. Till exempel kommer du att lära dig om gärningsmannaprofilering och modus operandi.

Specialisering: Vår kurs erbjuder också möjligheter till specialisering. Du kommer bland annat lära dig om Dunedin-studien och olika risk och skyddsfaktorer för att förebygga brott. Vi ger dig verktygen och möjligheterna att följa din passion och bli expert på ditt valda område.

Kursledare

Hanna Dresler

Jag som håller i denna kursen heter Hanna Dresler och har har ägnat hela min yrkeskarriär inom beteendevetenskap. Med en utbildning som beteendevetare har jag därefter vidareutbildat mig till lärare för att kunna dela med mig av min passion för detta spännande ämnesområde till andra..

För närvarande driver jag mitt egna företag med inriktning på HR, beteendevetenskap och ledarskapsfrågor.

Examen, diplom m.m.

Efter utbildningen kan du arbeta som:

  • Kriminolog
  • Civil utredare

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad Kriminolog, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Education Online

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights