Certifierad HR - Generalist

Education Online, Distans
Längd
16 veckor
Pris
15 920 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
16 veckor
Pris
15 920 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 15 920 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Certifierad HR - Generalist

HR-Generalist

Drömmer du om en karriär inom HR? Om att spela en central roll i att hantera personalfrågor, utveckla arbetsplatser och främja en sund företagskultur? Vår utbildning till Certifierad HR-Generalist är din nyckel till en givande och mångsidig karriär inom HR!

Din Framtid som Certifierad HR-Generalist Börjar Nu!

Med vår utbildning kommer du att bli en certifierad HR-generalist med en mångsidig och eftertraktad uppsättning färdigheter. Du kommer att vara redo att möta utmaningar inom HR och påverka företagskulturen positivt.

Anslut dig till vår utbildning och bli en del av den nya generationens HR-generalister som förvandlar arbetsplatser och stärker organisationer. Ta första steget mot din framgångsrika HR-karriär som certifierad HR-generalist idag!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs

Kursinnehåll

Under utbildningen varvar vi teori med videoinspelningar och frågeställningar. Du behöver få godkänt på deluppgifterna samt inlämningsuppgifterna för att få en godkänd certifiering.

Investering

19 900 inkl. moms

Kursledare

Hanna Dresler

Hanna Dresler har ägnat hela sin yrkeskarriär inom beteendevetenskap. Med en utbildning som beteendevetare har hon vidareutbildat sig till lärare för att kunna dela med sig av sin passion för detta spännande ämnesområde till andra. Under åren har Hanna arbetat i en rad olika roller och organisationer, däribland non-profit organisationer. Hon har varit en prisbelönt lärare och utmärkt sig inom undervisning inom beteendevetenskap

Examen, diplom m.m.

Efter utbildningen kan du arbeta som:  

  • HR-generalist på ett företag: Inom ett företag kan en HR-generalist vara ansvarig för en rad HR-aktiviteter, inklusive rekrytering, personalutveckling, förmåner och ersättning och personaladministration.
  • Offentlig sektor: Inom den offentliga sektorn kan en HR-generalist arbeta inom myndigheter, kommuner eller statliga institutioner för att hantera personalfrågor, inklusive rekrytering, personalutbildning, arbetsrätt och fackliga förhandlingar.
  • Välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer: Inom dessa organisationer kan en HR-generalist arbeta med att rekrytera och hantera personal, utforma personalpolicyer och strategier, samt stödja personalutveckling och trivsel.
  • Startups och mindre företag: Inom startups och mindre företag kan en HR-generalist ha en bredare roll som omfattar alla HR-funktioner, från rekrytering och personaladministration till personalutveckling och förmåner.
  • HR-konsultföretag: En HR-generalist kan också arbeta för ett HR-konsultföretag där de tillhandahåller HR-tjänster och stöd till olika kunder och företag. Deras arbete kan omfatta allt från att utveckla HR-strategier till att genomföra träningsprogram och löneöversyn.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad HR - Generalist, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Education Online

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights