Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

HR specialist

Distanslära, Distans
Längd
1 termin
Nästa kurstillfälle
Löpande starter se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
1 termin
Nästa kurstillfälle
Löpande starter se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

HR specialist

Distansutbildning HR specialist / HR Business Partner är en heltäckande och
aktuell utbildning, idealisk för dig som vill arbeta som HR inom ett företag eller
en organisation.

Här får du lära dig hela HR-processen, det som kallas för ARUBA.Vilket innebär attrahera, rekrytera, utveckla samt behålla och avveckla medarbetare.

På utbildningen kommer du att få ta del av forskning och vedertagna metoder inom HR-området. Utbildningen tar upp både strategisk och operativa frågor inom området som kommer att medföra att du kan ta arbete på en HR avdelning inom ett företag eller organisation. I roller som HR-generalist, HR-assistent, HR-koordinator, HR-konsult, HR-administratör eller HR Business partner.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande starter

  • Onlineutbildning
  • Distans

Kursinnehåll

Så här går det till för HR specialist utbildningen

Vår unika utbildningsstruktur är särskilt designad för att ge dig en omfattande och engagerande lärandeupplevelse. Utbildningen är indelad i flera block, och varje block är strukturerat enligt följande steg:

01 Föreläsning

Varje block inleds med en digital föreläsning. Dessa interaktiva sessioner är utformade för att ge dig en grundläggande förståelse av ämnet och framhäva nyckelkoncepten.

02 Litteratur

För att vidare berika din förståelse, tillhandahåller vi noggrant utvald litteratur. Denna material kompletterar både föreläsningen och den förklarande texten genom att ge ytterligare insikter och exempel.

03 Quiz 

För att testa din kunskap och förståelse, innehåller varje block ett kort quiz. Dessa frågesporter är utformade för att vara utmanande men rättvisa, och ger dig en chans att tillämpa vad du har lärt dig.

04 Praktiska Övningar

För att förstärka teoretiska kunskaper, inkluderar varje block praktiska övningar. Dessa är avsedda att ge hands-on erfarenhet och förbättra förståelsen genom direkt tillämpning.

05 Slutprov

Slutprov och tilldelning av diplom. 

Video

Upplägg

Hr specialist utbildningens studietid är en termin 

För dig som är i behov av kompetensutveckling för att konkurrera på dagens arbetsmarknad.

Ämnesexpert: Viveka Holm

Över 21 års erfarenhet av rekrytering, HR och organisationsutveckling.

Utbildad lärare: ​Viveka Holm

Pedagogisk vägledning av lärare med kunskaper inom ämnet.

Videoföreläsningar

Titta på 19 studio inspelade föreläsningar av högsta kvalitet.

Diskutera med andra

Diskutera och ta hjälp av dina tillgängliga kurskamrater

Kursledare

Viveka Holm

Jag, Viveka Holm, är utbildad personalvetare och lärare, och numera kan jag även titulera mig författare. Jag har över 21 års erfarenhet avrekrytering, talent management, HR och organisationsutveckling.

2003 var jag med och startade rekryterings- och bemanningsföretaget First Reserve, där jag varit verksam som delägare och chefsrekryterare fram till maj 2017. Eftersom jag har en övertygelse om att värderingsstyrd rekrytering är rätt väg om du vill få en lyckad och långsiktig personalstrategi, valde jag att starta Holm Rekrytering. Där jag erbjuder chef och specialistrekrytering, interim inom HR och Ekonomi samt utbildningar.

Utöver detta är jag även lärare på Folkuniversitet och yrkeshögskolor, där jag delar med mig av min kunskap och erfarenhet till nästa generation av HR-professionella.
Mitt motto är ”Do what you love and love what you do”. Jag tror på att människan har ett eget ansvar för sitt liv och att man själv kan påverka sin egenutveckling och situation. Det är viktigt att ha roligt på arbetet och göra det som man är bra på!

Kristofer Palmblad

Jag, Kristofer Palmblad, är en utbildad personalvetare med inriktning på arbetsrätt och arbetsmiljö, med över 30 års erfarenhet inom HR-arbete. Genom åren har jag arbetat med stora arbetsgivare som Carlsberg, Tele2 och Bonnier, samt mindre entreprenörsbolag som Djurkliniken Roslagstull.

Mitt arbete omfattar allt från snabb rådgivning till längre projekt inom HR. Jag erbjuder även löpande HR-expertis till flera arbetsgivare. Min kompetens inom svensk arbetsrätt och HR gör mig till en pålitlig partner för att hantera komplexa HR-frågor och skapa välmående arbetsplatser.

Utöver detta är jag även lärare på Folkuniversitet och yrkeshögskolor, där jag delar med mig av min kunskap och erfarenhet till nästa generation av HR-professionella.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om HR specialist, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Highlights