Certifierad beteendevetare

Education Online, Distans
Längd
12 veckor
Pris
19 120 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
12 veckor
Pris
19 120 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 19 120 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Certifierad beteendevetare

Beteendevetenskap

Certifierad beteendevetare - Kursprogram

Är du nyfiken på att förstå människors beteende, psykologi och vad som driver oss? Drömmer du om att använda dina kunskaper för att göra en positiv skillnad i samhället? Då är vår utbildning till Certifierad Beteendevetare din biljett till en spännande och meningsfull karriär.

Din framtid som beteendevetare börjar nu!

Med vår utbildning kommer du att bli en beteendevetare med djup insikt i mänskligt beteende och dess komplexitet. Du kommer att vara redo att ta dig an nya karriärmöjligheter i din nya roll som beteendevetare!

Anslut dig till vår utbildning och bli en del av den nya generationens beteendevetare som förändrar och förbättrar människors liv. Ta första steget mot din framgångsrika karriär som beteendevetare idag!

För mer information och ansökningsdetaljer, kontakta oss nu.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Kursinnehåll

Kurs 1 - Introduktion till Beteendevetenskap: Utforska grunderna i beteendevetenskap och få insikter om hur människor agerar, tänker och känner genom olika teoretiska perspektiv och metoder.

Kurs 2 - Introduktion till psykologi: Upptäck grundläggande begrepp inom psykologi och förstå hur människans sinne fungerar, inklusive perception, inlärning, minne och motivation.

Kurs 3 - Introduktion till sociologi: Få en översikt över sociologins centrala begrepp och teorier och förstå samhällets strukturer, normer och sociala interaktioner.

Kurs 4 - Ledarskap: Utveckla grundläggande ledarskapsfärdigheter och förstå olika ledarstilar och deras påverkan på organisationer och grupper.

Kurs 5 - Kommunikation och konflikthantering: Lär dig effektiva kommunikationsstrategier och tekniker för att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt och främja samarbete och förståelse.

Kurs 6 - Psykisk hälsa och ohälsa: Utforska olika aspekter av psykisk hälsa och sjukdom, inklusive orsaker, symptom och behandlingsalternativ för att främja välbefinnande.

Kurs 7 - Beteendevetenskapliga verktyg och metoder: Få praktiska färdigheter inom beteendevetenskap genom att lära dig att använda olika verktyg och metoder för analys, intervention och bedömning.

Kurs 8 - Socialrätt: Få en förståelse för rättssystemets roll i samhället och lära dig hur lagar och regler påverkar individens rättigheter och skyldigheter, med fokus på sociala frågor och rättvisa.

Investering

23 900 inkl. moms

Kursledare

Hanna Dresler

Jag som håller i denna kursen heter Hanna Dresler och har har ägnat hela min yrkeskarriär inom beteendevetenskap. Med en utbildning som beteendevetare har jag därefter vidareutbildat mig till lärare för att kunna dela med mig av min passion för detta spännande ämnesområde till andra..

För närvarande driver jag mitt egna företag med inriktning på HR, beteendevetenskap och ledarskapsfrågor.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad beteendevetare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Education Online

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights