Bas Paketet Filler och Botox Kurs

DOCTOR_K Academy, i Stockholm
Längd
2 dagar
Längd
2 dagar
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Bas Filler och Botox Kurs

EN KOMPLETT GRUNDKURSUTBILDNING I INJEKTIONER

Baspaketet innehåller kurserna BAS Filler och BAS BTX och är en tvådagars utbildning som ger dig verktygen för att kunna konsultera klienter samt erbjuda individuella och effektiva behandlingsplaner. Detta paket passar dig som vill ha grundläggande kunskaper och metoder för att återskapa volymer med hjälp av filler eller minska och eliminera rynkor med hjälp av toxiner (Vistabel/Bocouture/Azzalure). Paketet är framtaget för alla som vill gå hela BAS utbildningen, vilka vi erbjuder 10% rabatt på totalsumman. Kursen håller högsta kvalitet gällande kursinnehåll, material och pedagogik.

Målgrupp

Behörighetskrav:

Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

Kursinnehåll

Våra legitimerade och erfarna utbildare på DOCTOR_K academy börjar respektive dag med 4 timmar föreläsning. Efter en gemensam lunch avslutar vi dagen med hands-on delen, det vill säga praktik på modeller och avslutar kvällen med certifikat.

Utbildningen erbjuds i följande ordning:
• BAS Filler
• BAS BTX Vistabel/Bocouture/Azzalure

BASPAKETET ger dig:
• Kurskompendium för båda kurserna
• Mentorskap
• Erfarenhet med hands-on-behandling av modeller
• Goodiebags med 4 ml filler
• Service och stöd med din affärsidé
• Service och stöd i din marknadsföring
• Service och stöd i din prissättning
• Ett internationellt certifikat/diplom som indikerar både den teoretiska och den praktiska delen av utbildningen

Föreläsningar innehåller bland annat följande:
• Åldersprocessen
• Anatomi veck/volym/rynkor/benförändringar
• Hudkvalitet/estetik
• Kandidater
• Produkter och materialkännedom
• Risker, komplikationer och kontraindikationer
• Hyalase - borttagning av fillers
• Handpositionering och - teknik
• Försäkringar

Upplägg

Utbildningsdagen börjar med 4 timmar föreläsning som hålls av DOCTOR_K academy’s legitimerade och erfarna utbildare. Därefter har vi en gemensam lunch och rundar sedan av dagen med hands-on praktik och avslutar med certifikat. 

Övrigt:

  • Vi bjuder på lunch och fika för samtliga elever
  • Kursmaterial delas ut på kursdagen
  • Alla elever får ett internationellt certifikat efter avslutad utbildning

Tid & plats

DOCTOR_K academy fick under våren 2022 ett nytt hem och håller sedan dess samtliga utbildningar på Regeringsgatan 87 i Stockholm.

Tunnelbana: Hötorget eller Östermalmstorg
Parkering: Garage Brunnsgatan

Våra basutbildningar är heldagar.

Investering

Vi har utbildat några av Sveriges främsta och mest framgångsrika injektionsbehandlare. Med en gedigen och mångårig kunskap inom estetisk medicin är vår grundvärdering att sprida kunskap och erfarenheter, vilket vi gärna gör med dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

Vår vision är att du som elev ska lyckas i din nya karriär i en bransch i tillväxt samt att bidra till en tryggare och säkrare estetisk skönhetsbransch. DOCTOR_K academy består av ett noga utvalt och kompetent team som delar samma vision och tillvägagångssätt för att utbilda framgångsrika och välutbildade injicerare.

Mat & logi

Vi bjuder på lunch och fika under dagen.

Kursledare

Hadde Kader

hadde

Hadde startade sin karriär i London med fokus på käk och implantat-kirurgi. Efter en tid specialiserade han sig inom estetiska ingrepp med inriktning på injektionsbehandlingar.Nu driver Hadde Kader en av Sveriges mest etablerade och efterfrågade kliniker och akademier på Regeringsgatan 85. Hans öga för estetik är något alldeles unikt och uppskattat av både klienter och kursdeltagare.

Isabelle Arnsten

isabelle

Isabelle har en bakgrund som sjuksköterska och har erfarenhet från onkologi och infektionsavdelningen. Hennes dröm har alltid varit att jobba med estetiska injektioner och därav valet att studera till sjuksköterska. Isabelle blev personligen headhuntad av DOCTOR_K och jobbar nu sida vid sida med Hadde Kader.Isabelle besitter stora kunskaper inom de allra senaste inom injektioner och har ett fantastiskt öga för estetik.

Rinja Berg

rinja

Rinja är legitimerad sjuksköterska och är vårt senaste tillskott som injektionsbehandlare här på DOCTOR_K. I bakgrunden som sjuksköterska har hon erfarenhet inom kirurgisk vård, men hon ville vidare till injektionsbranschen.Hon har alltid älskat människan och anatomin men har också en väldigt kreativ sida då hon gillar allt från konst till estetik, vilket blev den perfekta kombinationen som en injektionsbehandlare hos DOCTOR_K. Rinja har ett underbart öga för estetik där du alltid kan känna en trygghet i att få naturliga resultat.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning examineras du och erhåller därefter ett internationellt certifikat/diplom som indikerar att du klarat av både den teoretiska och den praktiska delen av utbildningen. Våra utbildningar säkerställer att du är redo att börja behandla klienter direkt efter avslutad kurs. Vi hjälper dig gärna med beställning av förbrukningsmaterial, patientjournaler samt kontaktuppgifter till återförsäljare av alla produkter som behövs för en komplett behandling. Det finns möjlighet att rådfråga och få support av kursansvarig via mail och telefon när du kommit igång med din nya verksamhet.

Alla elever får en goodiebag med kvalitetsprodukter till ett värde av 7 500 SEK.

Goodiebagen innehåller:

  • 4 ml filler
  • Journal/medgivande
  • Giveaways av olika slag
  • Kurskompendium

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Bas Paketet Filler och Botox Kurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner
Skriv en recension
5/5
Gyllenstenclinic
24 maj 2023

Jag påbörjade min utbildning hos Doctor K 2021 och valde att ta masterpaketet. Från att jag klev in på salongen första gången så har jag känt mig så välkommen och omhändertagen....

Petra
30 maj 2023
Tack Elsa för dina fina ord! Så kul att höra att du är så nöjd. Det har varit en glädje...
Visa mer
5/5
Linn
24 maj 2023
Propaketet

Har nu bara hunnit gå baskursen men ska snart gå andra delen som är profiller. Är väldigt glad att jag valde Doctor_K. Väldigt kompetenta lärare, bra utbildning, bra bemötande, ...

Petra
30 maj 2023
Stort tack för dina fina ord Linn! Det har varit en glädje att få ha med dig hos oss. J...
Visa mer
5/5
Agneta från Fina Flickan i Västerås
23 maj 2023
Seriös academy med suveräna utbildare.

Här är man seriös gällande både teoretiska kunskaper som praktiska. Att personalen runtomkring utbildningen är fantastiskt trevlig är en super bonus. Här känner man sig väl omhä...

Petra
30 maj 2023
Hej Agneta! Stort tack för din fina recension. Vi blir så glada att höra att du är nöjd...
Visa mer
DOCTOR_K Academy
Regeringsgatan 87
111 39 Stockholm

DOCTOR_K

DOCTOR_K academy är en utbildningsakademi inom estetik i Sverige. Våra utbildningar är för dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska. I Sverige har ofta kraven och måtten ifrågasatts inom den estetiska marknaden, därför vill vi vara med och ändra...

Läs mer om DOCTOR_K Academy och visa alla utbildningar.

Highlights