Certifieringsprogram, ICF Level 1

CoachCompaniet, Distans
Längd
Egen takt
Pris
12 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
12 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 12 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Certifieringsprogram, ICF Level 1

Förbered dig inför certifiering

Certifieringsprogrammet ger dig, som redan läst utbildningen Diplomerad Coach, det du behöver för att kunna ansöka om en internationell certifiering genom ICF. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

Detta program är till för dig som har gått utbildningen Diplomerad Coach eller annan motsvarande ICF-ackrediterad utbildning samt närmar dig 100 h coachsamtal och nu vill ansöka om en certifiering genom ICF.

Kursinnehåll

  • 10 h mentorcoaching, varav 3 h individuellt med erfaren mentorcoach
  • Teoretisk kunskapskontroll
  • Bedömning av inspelat och transkriberat coachsamtal enligt level 1

Upplägg

Tillsammans med din mentorcoach får du tre individuella mentorcoachsamtal där ni tillsammans går igenom inspelade coachsamtal och tittar på dina styrkor och utvecklingsområden.

Du ingår också i en coachcirkel där du, tillsammans med andra coacher på ungefär samma nivå som du, coachar varandra och varannan vecka samlas i ett webinarium för att, tillsammans med mentorcoachen, gå igenom ett mentorcoachsamtal.

I programmet ingår ett teoretiskt prov som genomförs i digital form och ett examinationssamtal som bedöms av en erfaren examinator.

CoachCompaniet Facebook

Kursledare

Mentorcoach och examinator är Malin Boström.

Malin BoströmMalin är certifierad ICF Professional Certified Coach (PCC) och ICC Coach samt licensierad mental tränare och mindfulnessinstruktör. Hon har mångårig erfarenhet av att arbeta med utbildningar inom coaching, ledarskap och kommunikation.

Malin har en bakgrund som pedagog och har över 1 500h erfarenhet av att coacha chefer, medarbetare och privatpersoner. Hon föreläser och har skrivit en bok om coachingprocessen.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutat program får du ett Level 1-diplom som gör det möjligt för dig att ansöka om en internationell certifiering genom ICF. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifieringsprogram, ICF Level 1, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
CoachCompaniet

Välkommen till CoachCompaniet!

CoachCompaniet är ett utbildningsföretag som funnits sedan 2010. Vi har vårt säte i Linköping och erbjuder hybridutbildningar inom coaching. Med våra utbildningar får du det bästa av båda världar - dels gemenskapen och de personliga mötena när vi ses IRL...

Läs mer om CoachCompaniet och visa alla utbildningar.

Highlights