Visa utbildning.se som: Mobil

Engelska för nybörjare

British Institute
Kort om utbildningen
6 veckor
4 380 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Ni kommer att få hjälp att komma igång med engelskan. Denna kurs är för dig som aldrig tidigare läst engelska eller känner att du inte kan eller vågar. Vi kommer att arbeta med praktiska situationer, då man berättar om sig själv, möter folk och rör sig i samhället.  

Globalisering innebär ökade krav på språk och kommunikationskunskaper för alltfler inom den offentliga sektorn och näringslivet och detta gäller inte bara personer i ledande positioner – säljare, administratörer och receptionister bland många fler behöver kunna arbeta på ett representativt och effektivt sätt på engelska.

Våra kärnvärderingar är:

  • Kvalitet och Utveckling
  • Service och Engagemang
  • Kunskap och Professionalism

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursledare

Samtliga lärare som arbetar för The British Institute har engelska som sitt modersmål, har lärarutbildning samt vidare/högskoleutbildning i olika ämnen och inriktningar.

Vårt lag representerar engelska som ett globalt språk; vi har lärare från USA och Kanada, Australien, Sydafrika och självklart Storbritannien. Våra översättare översätter alltid till sitt modersmål för att försäkra om tydlighet och nyansrikedom.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Engelska för nybörjare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

British Institute

British Institute

Vår vision är att överbrygga kulturella och språkliga hinder för ett bättre internationellt klimat.

The British Institute, som grundades 1972 i Stockholm, har under åren utvecklat olika utbildningsstrategier för att möta kraven inom näringsliv, förvaltning och övriga organisationer. Vi samarbetar med internationellt erkända språkskolor, organisationer och universitet. I våra centralt belägna lokaler i Gamla...


Läs mer om British Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

British Institute

Nygränd 10
111 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Engelska för nybörjare från British Institute, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera Engelska för nybörjare!

Liknande utbildningar