Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Arbetsmiljö
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Entreprenadjuridik AB 04 / ABT 06 1 dagskurs på distans

Branschutbildarna
Kort om utbildningen
1 dag
3 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-06-15 08:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Entreprenadjuridik AB 04 / ABT 06 distanskurs 1 dag

Entreprenadjuridik AB 04 / ABT 06. Distanskurs 1 dag.

Entreprenadjuridik Grund riktar sig till dig som är beställare, entreprenör, konsult/projektledare, besiktningsman eller till dig som på annat sätt kommer i kontakt med entreprenadjuridik. Kursen utgår från AB 04 samt ABT 06 och skillnaderna däremellan.

Kursinnehåll

Introduktion

Behöver du bättre kunskaper i byggandets juridiska spelregler? Att ha detta kan vara av avgörande betydelse för dig som bygg- eller anläggningsentreprenör. De tekniska och juridiska projekthandlingarna har en tendens att bli fler och kunskap om hur man hanterar frågor som ÄTA, tider, ansvar med mera är väldigt viktigt.

Genom grundkursen får du som kursdeltagare grundläggande entreprenadjuridiska kunskaper för att kunna bevaka ditt företags rättigheter och skyldigheter. Utbildningens tyngdpunkt ligger på de viktigaste bestämmelserna i AB 04. En översiktlig genomgång kommer även göras vad gäller ABT 06 samt utvalda bestämmelser i underentreprenadavtalen AB-U 07 och ABT-U 07. Syftet är att du som kursdeltagare ska få en förståelse för standardavtalens systematik, en magkänsla för när du behöver tillämpa dem och hur du då ska gå tillväga.

Upplägg

Var

Kursen kommer att ske online via TEAMS. Detta är en livestreamad lärarledd onlinekurs. Delta med din mobil, dator eller surfplatta.

Kursledare

Kursledare är advokat Tobias Svadling. Tobias är en flitigt anlitad föreläsare som regelbundet håller grundläggande och fördjupande kurser inom entreprenadrätt specifikt om standardavtalen AB 04 och ABT 06.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadjuridik AB 04 / ABT 06 1 dagskurs på distans, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Branschutbildarna

Branschutbildarna i Sverige AB

Branschutbildarna erbjuder praktiska utbildningar som ger dig rätt kompetens på ett så enkelt vis som möjligt. Vi tror inte på högläsning ur paragrafer utan ger dig verktygen för att hitta det du söker, när du behöver det.  Med nöjda kursdeltagare...


Läs mer om Branschutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Branschutbildarna

Förrådsvägen 2
90132 Umeå

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Entreprenadjuridik AB 04 / ABT 06 1 dagskurs på distans!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 517 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Entreprenadjuridik AB 04 / ABT 06 1 dagskurs på distans från Branschutbildarna, fyll i dina uppgifter: