Bli Vassare på Sälj - MBA Online

Längd
Egen takt
Pris
18 395,20 SEK exkl. moms
Språk
Svenska
Längd
Egen takt
Pris
18 395,20 SEK exkl. moms
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Vi fördjupar oss inom Sälj för att ta dig till nästa nivå på kort tid. Vår fördjupade utbildning hjälper dig att skräddarsy och skapa ett medvetet och modernt Säljledarskap.

Diplom efter muntligt prov online IRL med oss.

Kursledare

Vår mentor är Regina Wallmark och hon är Certifierad Ekonomichef via FAR.se Föreningen för Auktoriserade Revisorer från hösten 2020 där vi uppdaterade hela ekonomiblocket. Vi har också gått High Performance Coachning sommaren 2020. Marknadsföring borstade vi upp 2014 & speciellt Branding 2020. Och dessutom har vi en Magisterexamen i Företagsekonomi med profilering i Ledarskap & Finans från 2003 som en grund att stå på + 25 års erfarenhet &  uppdateringsutbildningar genom åren.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Bli Vassare på Sälj - MBA Online , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Attitude Academy Stockholm
Artellerigatan 6
114 51 Stockholm

Bli en Vassare Företagsledare - eller - Bli Vassare på Sälj - våra MBA-Utbildningar 

Ekonomifunktionen i företaget är experterna men som chef behöver du vara generalist för att ta ekonomiska beslut i din chefsroll. Alltför många får höra att det är rocket science att läsa och förstå finansiella rapporter men det är inte sant. Många...

Läs mer om Attitude Academy Stockholm och visa alla utbildningar.

Highlights