Bli Vassare på Marknadsföring - snabbkurs

Längd
2 timmar
Pris
2 396 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
2 timmar
Pris
2 396 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 2 396 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Förinspelat material på svenska för en tid & plats som passar dig, på repeat om du så vill - Bli Vassare på Marknadsföring 

Marknadsföring på högskolenivå (B-nivå) & uppdaterat 2014 & 2020 med Branding. Utbildningen är 2 timmar komprimerat med internationell forskning för dig att tillämpa i din verksamhet.

Utbildningen handlar om att ge dig nya perspektiv och stimulera din kreativitet. Lägg dig i framkant och var med i snacket om marknadsföring!

Den här delen är marknadsföringsdelen i VD utbildningen - Bli en vassare Företagsledare. Säg till om du vill hoppa på resten av programmet så drar vi av på priset på huvudutbildningen såklart.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

  • Onlineutbildning
  • Distans

Upplägg

Förinspelat material på svenska för en tid & plats som passar dig, på repeat om du så vill

Kursledare

Vår mentor är Regina Wallmark och hon är Certifierad Ekonomichef via FAR.se Föreningen för Auktoriserade Revisorer från hösten 2020 där vi uppdaterade hela ekonomiblocket. Vi har också gått High Performance Coachning sommaren 2020. Marknadsföring borstade vi upp 2014 & speciellt Branding 2020. Och dessutom har vi en Magisterexamen i Företagsekonomi med profilering i Ledarskap & Finans från 2003 som en grund att stå på + 25 års erfarenhet &  uppdateringsutbildningar genom åren.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Bli Vassare på Marknadsföring - snabbkurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Attitude Academy Stockholm
Artellerigatan 6
114 51 Stockholm

Bli en Vassare Företagsledare - eller - Bli Vassare på Sälj - våra MBA-Utbildningar 

Ekonomifunktionen i företaget är experterna men som chef behöver du vara generalist för att ta ekonomiska beslut i din chefsroll. Alltför många får höra att det är rocket science att läsa och förstå finansiella rapporter men det är inte sant. Många...

Läs mer om Attitude Academy Stockholm och visa alla utbildningar.

Highlights