Effektiv marknadsföring genom B2B Kundresan (Nykundserbjudande! 30% rabatt)

Företagsinstitutet, Distans (+1 orter)
Längd
1 dag
Pris
5 990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
27 november, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Längd
1 dag
Pris
5 990 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
27 november, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Från 5 990 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Effektiv marknadsföring genom B2B Kundresan

Effektiv marknadsföring genom B2B Kundresan

Denna kurs är utformad för marknadsförare inom B2B-sektorn som vill förbättra sin marknadsföringsstrategi genom en djupgående förståelse för kundresan. Deltagarna kommer att lära sig strategier och metoder för att skapa en effektiv marknadsföringsprocess som tar hänsyn till hela B2B-kundresan.


Nykundserbjudande!

Dags att ta nästa steg i din yrkesroll? På Företagsinstitutet arrangerar och genomför vi högkvalitativa kurser och konferenser för dig som är yrkesverksam inom näringslivet och som strävar efter att utvecklas i din professionella yrkesroll med ökad kompetens. 

Som ny kund har du nu möjlighet att få en exklusiv rabatt på 30% på din första kurs hos oss när du använder koden: Nykund24

Boka här

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

27 november, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Enligt överenskommelse

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Varför välja Företagsinstitutet?

Framstående kursledare

Högkvalitativa utbildningar

Nöjd kund garanti

Kursinnehåll

Under denna kurs kommer du att:

  • Få möjlighet att lära dig mer om viktiga aspekter i att bygga en B2B-kundresa och hur du kan optimera din marknadsföringsstrategi för varje steg. Vi kommer att börja med en översikt av kundresans koncept och betydelsen av att skapa en smidig upplevelse för B2B-kunder.
  • Genom diskussioner och praktiska exempel lära dig strategier och metoder för att engagera och påverka B2B-kunder genom varje steg av deras resa.
  • Genom att använda data och insikter kunna identifiera möjligheter till förbättring och optimera din marknadsföringsstrategi för att öka konverteringar och förbättra kundupplevelsen.

Under denna kurs kommer vi även att:

  • Gå djupare in i varje fas av kundresan, från medvetenhet och övervägande till beslut och lojalitet. 
  • Inkludera verktyg och tekniker för att analysera och mäta effektiviteten av din marknadsföringsinsats genom kundresan.

Upplägg

Vi kombinerar teoretisk undervisning med praktiska övningar och diskussioner. Genom att tillämpa koncept och verktyg på verkliga scenarier kommer du att få möjlighet att utveckla och förbättra din marknadsföringsstrategi för B2B-kunder.

Kursens mål

Efter avslutad kurs kommer du att ha en djupare förståelse för hur du kan optimera din marknadsföringsstrategi genom att fokusera på B2B-kundresan. Du kommer att kunna identifiera och utnyttja möjligheter till förbättring genom varje steg av kundresan för att öka effektiviteten och maximera resultatet av din marknadsföringsinsats.

Kursledare

Mattis Engstedt

Som senior kampanjspecialist på Salgado Kommunikation ägnar Mattis sina dagar åt att designa och finjustera digitala kampanjer så att de träffar rätt publik och uppnår de önskade resultaten. Tack vare sin omfattande erfarenhet inom digital marknadsföring och djupa förståelse för digital analys, är Mattis en högt uppskattad utbildare. 

En av Mattis mest framträdande kvaliteter är hans expertis inom programmatisk annonsering, SEM, Paid Social och dataanalys. Med denna skicklighet kan han inte bara rikta in annonser med precision, utan också utföra noggranna analyser av deras effekt. Han strävar alltid efter att förbättra kampanjernas effektivitet genom att göra justeringar baserade på den data han samlar in.

Mattis är känd som en engagerad och kunnig pedagog på de skolor han utbildat. Han har delat med sig av sin expertis genom att undervisa på etablerade institutioner som Medieinstitutet och Berghs School of Communication. Hans talang att göra svåra digitala ämnen förståeliga har gjort honom till en favorit bland studenter.

Förkunskaper

Grundläggande kunskaper om marknadsföring och B2B-sektorn rekommenderas för att få ut mesta möjliga av kursen, men inga specifika förkunskaper krävs.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Effektiv marknadsföring genom B2B Kundresan (Nykundserbjudande! 30% rabatt), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Highlights