Visa utbildning.se som: Mobil

Arbeta effektivt i molnet med Office 365, Paket 11 utbildningar

AKTIV.se
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Film

Beskrivning av: Arbeta effektivt i molnet med Office 365, Paket 11 utbildningar

Lärare: Christoffer Majstrovic. Han har mer än 20-års erfarenhet av utbildning i Officepaketet och är en av främsta experter i Office 365.Se gratisavsnitt med Christoffer på AKTIV.se

Info: Office 365 är en heltäckande lösning som kombinerar molntjänster med lokalt körda applikationer. I den här Onlineutbildningen, där innehållet är unikt i Sverige (vad vi vet) så får du tex. lära dig Molnlagring och fildelning med OneDrive för Företag, Skapa webbplatser för intranätet samt lagra/dela gemensamma grupp- eller projektrelaterade filer med SharePoint, Hantera din Office 365-profil samt upptäcka och ordna din intressanta information med Delve, Göra digitala anteckningar, informationssamla och samarbeta med flera användare i OneNote, Organisera och planera projekt med Planner, Skapa undersökningar, frågeformulär och omröstningar med Forms, Hantera uppgifter intelligent med To Do, Återställa dina filer i molnet via säkerhetsaspekterna i Office 365 och få insikter med AI-förslag via MyAnalytics.

Vår utbildning kostar bara en bråkdel jämfört med en traditionell 3 dagars kurs i Office 365 och kunskaperna du får via vår utbildning är unika i Sverige, tack vare Christoffers kunskap. Vår utbildning kan du också repetera obegränsat och hämta hjälp med närsomhelst.

Certifiering: Certifiering (prov med Certifikat) i Office 365 ingår till samtliga utbildningsdeltagare.

Administratör: Som utbildningsansvarig får du Administratörsinlogg och ser alla dina användares inloggningar och avklarade Certifikat. Sätt upp ett mål för ditt företag, t.ex att dina anställda ska klara Certifieringen före ett visst datum. Då höjer du garanterat kompetensen.

Tips för att få ut så mycket som möjligt av utbildningen: Kom ihåg att du kan få hjälp i dina egna verkliga tillämpningar. Om du t.ex ska dela ett dokument i OneDrive eller ge en kollega kontroll över din dator via Teams, så kan du köra utbildningen samtidigt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbeta effektivt i molnet med Office 365, Paket 11 utbildningar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

AKTIV.se

AKTIV.se

Sveriges mest lovordade utbildning i Microsoft Office

AKTIV.se som startade 1997, är troligen Sveriges största utbildare i Officepaketet och Office 365, med mer än 1 miljon utbildade. Kunder: VOLVO, NCC, Riksrevisionen, SCB, INTRUM, CGI Sverige, MSB, IKEA mfl.Välj våra grund- och avancerade företagsutbildningar Online, i Excel, Word,...


Läs mer om AKTIV.se och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till AKTIV.se

AKTIV.se

S:t Per Gallerian, 6 tr
753 21 Uppsala

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Charlie Karlsson, Retlog AB
(4)
En lättillgänglig platsform att lära sig ifrån. Dels var det smidigt att gå igenom hela kursutbudet från de lättaste delarna till de mest komplexa, dels kunde jag komma åt utbildningen var och när det passade mig. Den sista stjärnan hade jag delat ut om jag hade fått än mer djupgående vägledning i Exceldelar så som Pivottabeller (mer ingående...
Visa mer
Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 154 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området

Liknande utbildningar