Visa utbildning.se som: Mobil

Affärsengelska

Academy GMS
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Omgående start eller enligt önskemål - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Beskrivning av: AffärsengelskaAFFÄRSENGELSKA är en investering för hela företaget!


Förbättrade kunskaper i affärsengelska stärker ditt självförtroende så att du kan kommunicera effektivt inom ditt yrke. Du blir mer produktiv och bidrar till ökad lönsamhet och framgång för ditt företag!

Kursen affärsengelska är speciellt anpassad till just ditt företags unika situation och deltagarens enskilda behov. Du kommer från första lektionen få ett utökat ordförråd och lära dig nya korrekta fraser och uttryck.

Men framförallt kommer du som deltagare få bättre självförtroende som ger dig framgång på alla plan i livet.

Kursinnehåll

GMS International har flera olika utbildningar inom området Affärsengelska. Beroende bransch och intresse kan du välja en specifik inriktning i undervisningen, som till exempel:

  • EU engelska
  • HR engelska
  • Engelska för kundtjänst
  • Teknisk engelska
  • Engelska för försäkringspersonal
  • Avancerad finansengelska 
  • Skriva affärsdokument på engelska


Tveka inte att Kontakta oss på GMS International  för mer information. Boka en utbildning i affärsengelska nu och du kan omedelbart komma igång med din språkträning!

Ring oss på Tel: 08-798 20 80 och berätta vad just du behöver och vi lovar att hitta en skräddarsydd lösning för dig!

Fördelar

  • Du kommer bli bättre på affärskommunikationen. Genom att hitta rätt engelska ord och uttryck snabbare ger du ett övertygande och yrkesmässigt intryck i kommunikationen med engelsktalande kollegor och kunder.

  • Du får nya Affärsmöjligheter. Tack vare just bättre och tydligare kommunikation med internationella kontakter, kommer du även ges nya inspirerande affärsmöjligheter på den globala marknaden.

  • Ni får ett Starkare Team. Företagets medarbetare kommer få en starkare laganda genom förbättrade språkkunskaper. Självsäkerheten kommer öka hela arbetslagets styrka och slagkraft samt ge er större inflytande gentemot till exempel kunder utomlands.

Kursens mål

Att stärka självförtroendet och förbättra språkkunskaperna hos deltagarna för bättre global kommunikation med kollegor och kunder.

Genom att utbildningen anpassas till företagets kundsituationer, produkter och tjänster får ni en högst relevant utbildning som från första stund ger resultat!

Målgrupp

För alla medarbetare som vill bli bättre på att kommunicera på engelska i arbetet! Oavsett om du är i en ledande position eller vad du än planerar att arbeta med framöver är affärsengelska en god investering.

Academy GMS

Academy GMS

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

Redan för 35 år sedan började GMS International att skapa utbildningslösningar och tjänster för företagsmarknaden. Men eftersom alla företag har helt olika behov och önskemål stod det tidigt klart att vi behövde vara flexibla och verkligen lyssna på våra kunder....


Läs mer om Academy GMS och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Affärsengelska, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Academy GMS

Academy GMS

Solkraftsvägen 2
135 70 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Micael - Trafikverket
(5)
The lessons have been very good and rewarding. In the past, I was not quite comfortable in speaking English in meetings with suppliers, but now it is much easier!
Kursdeltagare
(5)
Den här kursen i Affärsengelska har varit otroligt bra! Läraren var mycket duktig, rolig, intelligent och gav oss hela tiden tydliga svar på alla språkliga problem. Jag känner mig mycket mer självsäker när det gäller att använda engelska på jobbet nu!
Nordic HR Manager, Aditro, Stockholm
(5)
GMS har en fullständig produktportfölj med nyckelprodukter, mixad inlärning och virtuella klassrum. Det här gjorde GMS till det självklara valet för Aditros språkutbildningsbehov. Våra elever har varit väldigt nöjda, framförallt med kurserna i affärsengelska som har gett tydliga resultat för oss.
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 81 recensioner.
Alla recensioner för arrangören