Visa utbildning.se som: Mobil

Fördjupad projektledning JUST NU 25%

Academic House
Kort om utbildningen
2 dagar
14 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-05-25 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Ta nästa steg som projektledare

Kursen fördjupad projektledning är för dig som tidigare har lett projekt och som kanske har något års erfarenhet av projektledning. I denna fortsättningskurs får du verktyg för att säkerställa dina projekt och effektmål.

I rollen som projektledare har du förväntningar från projektbeställare, styrgrupp och intressenter att ta hänsyn till. För att leverera resultat behövs därför träning och verktyg som fungerar. I projektledarutbildningen arbetar vi med flera verktyg för att starta ett projekt på rätt sätt, genomförande och uppföljning av projektet. Vi tittar på metoder för att säkerställa projektets slutliga nytta och projektledarens roll vid genomförande och avslut.

Under projektledarutbildningen går vi även igenom verktyg för att hantera och kontrollera flera projekt samtidigt och att arbeta i program. Kursen passar dig som arbetar som projektledare men även du som beställer projekt eller medverkar i projektets styrgrupp.

Academic House strävar efter små grupper där alla deltagare får möjlighet att ställa frågor kring sina utmaningar. Våra kursledare för fördjupad projektledning har alla stor erfarenhet av projektledning. Utbildningen kan även anpassas för intern utbildning inom Sverige och Norden. Kontakta oss för mer information.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fördjupad projektledning JUST NU 25%, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Academic House

Academic House

Academic House ger dig träning, kunskap och insikt inom områdena projektledning, ledarskap, kommunikation, affärsmannaskap, försäljning och förhandling . Vi vet att utveckling kräver förberedelse, engagemang och uppföljning. För dig som kursdeltagare innebär det att du redan innan du tagit första steget in...


Läs mer om Academic House och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Academic House

Torsgatan 30
11321 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fördjupad projektledning JUST NU 25%!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 163 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar