Visa utbildning.se som: Mobil

Irriterande beteenden på arbetsplatsen – det här stör sig svenskarna mest på

irriterande kontorspersonligheter

Anklagar din chef dig för misstag du inte gjort eller har dina medarbetare attitydproblem som skapar en dålig stämning? Du är inte ensam. Baserat på svaren från 563 personer kan vi nu avslöja de mest irriterande beteendena på våra svenska arbetsplatser.

Många av oss har någon gång upplevt en krystad stämning på arbetsplatsen på grund av meningsskiljaktigheter. utbildning.se har genomfört en undersökning för att kartlägga vilka beteenden som svenskarna anser vara de mest irriterande.

Ladda ner undersökningens resultat


Irriterande beteenden på arbetsplatsen – det här stör sig svenskarna mest på


Bättre samarbete med teambuilding

Undersökningen visar att våra moderna arbetsplatser är fulla av irriterande beteenden. Kanske beror detta delvis på att chefer och anställda inte kommunicerar så pass bra som de borde. Möjligtvis kan cheferna tolka en önskan om självständighet som en negativ attityd, medan anställda ser en oförmåga att delegera som ett misslyckande att lyssna.

Hur det än ligger till är det troligt att båda sidor skulle gynnas av en dos självreflektion och öppnare kommunikation för att minska frustrationen på våra svenska arbetsplatser.

Vill du förbättra samarbetsklimatet och atmosfären på din arbetsplats? Se alla teambuilding-kurser här!Behöver du hjälp att hitta vidareutbildning?

Berätta för oss vad du letar efter, så hjälper vi dig hitta rätt!

Hur funkar det?

Efter att du skickat in din förfrågan tar vi genom intresseanmälningar kontakt med de utbildare som bäst matchar dina önskemål. Du får en bekräftelse direkt till din mail och inom 1–2 dagar kontaktar utbildningsarrangörerna dig med all information du behöver för att eventuellt gå vidare och boka utbildningen. Vi hör av oss till dig om vi behöver kompletterande uppgifter. 

This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Fyll i

Vår utbildningsrådgivning är kostnadsfri och inte bindande.

Senast uppdaterad: 14 nov 2018

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-01-04

Topp 15: Hetaste kompetenserna för jurister

Topp 15: Hetaste kompetenserna för jurister

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-03-19

Byta yrke? Så vet du att det är dags att gå vidare

Fantiserar du om att lämna din bransch, omskola dig eller bli befordrad? Det är vanligt att söka förändring men många av oss väljer att inte göra verklighet av våra drömmar. Misstänker du att det är dags att byta yrke? Här är signalerna som tyder på att det är dags att byta yrke.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-04-16

5 tips – få arbetsgivaren att betala din utbildning

Idag råder det hård konkurrens på arbetsmarknaden. Om du är ute efter att få utökade arbetsuppgifter eller bli befordrad kan vidareutbildning hjälpa dig på vägen. Vi har sammanställt 5 tips för dig som vill ta upp frågan om kompetensutveckling med din chef.

Läs mer
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!