Visa utbildning.se som: Mobil

Irriterande beteenden på arbetsplatsen – det här stör sig svenskarna mest på

irriterande kontorspersonligheter

Anklagar din chef dig för misstag du inte gjort eller har dina medarbetare attitydproblem som skapar en dålig stämning? Du är inte ensam. Baserat på svaren från 563 personer kan vi nu avslöja de mest irriterande beteendena på våra svenska arbetsplatser.

Många av oss har någon gång upplevt en krystad stämning på arbetsplatsen på grund av meningsskiljaktigheter. utbildning.se har genomfört en undersökning för att kartlägga vilka beteenden som svenskarna anser vara de mest irriterande.

Ladda ner undersökningens resultat


Irriterande beteenden på arbetsplatsen – det här stör sig svenskarna mest på


Bättre samarbete med teambuilding

Undersökningen visar att våra moderna arbetsplatser är fulla av irriterande beteenden. Kanske beror detta delvis på att chefer och anställda inte kommunicerar så pass bra som de borde. Möjligtvis kan cheferna tolka en önskan om självständighet som en negativ attityd, medan anställda ser en oförmåga att delegera som ett misslyckande att lyssna.

Hur det än ligger till är det troligt att båda sidor skulle gynnas av en dos självreflektion och öppnare kommunikation för att minska frustrationen på våra svenska arbetsplatser.

Vill du förbättra samarbetsklimatet och atmosfären på din arbetsplats? Se alla teambuilding-kurser här!

Senast uppdaterad: 10 sep 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-05-27

Därför bör alla utbildas i KBT

Varför är det bra att lära sig om KBT? Vi har pratat med Elizabeth Ekman, Legitimerad Psykoterapeut (KBT), disputerad inom psykologi, KBT, Autismspektrum och ADHD. Elizabeth har hjälpt oss att identifiera sju anledningar till varför alla borde lära sig om KBT, oavsett vem du är eller vad du jobbar med.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2018-10-24

Så blir du mer framgångsrik - Del 2

I utbildning.se:s nya artikelserie Så blir du mer framgångsrik avslöjar näringslivseliten sina bästa vardagsknep för framgång. Del 2: Lisa Gunnarsson, VD på LinkedIn Nordics.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2018-12-18

Topp 20: Hetaste kompetenserna för ingenjörer

608 platsannonser blev totalen av utbildning.se undersökning av ingenjörsjobb i Sverige.Utfallet är de 20 mest brännheta kompetenserna för ingenjörer 2017!  Energirik, engelskspråkig, och högskoleexamen dominerar toppen av de mest eftertraktade kompetenserna. Att vara driven och ha ett stort intresse för sitt arbete fortsätter att vara en genomgående viktig egenskap i flera jobb.

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!