Skaffa en motorsågsutbildning - Forum

2014-09-19 12:00   Erik

Jag är intresserad av att gå en motorsågsutbildning, kan ni tipsa mig om någon?


Svar: Skaffa en motorsågsutbildning
2014-09-19 12:05   Robin Saletti

Vi förmedlar både grundkurser och vidareutbildningar inom motorsåg. Vi listar även utbildare som erbjuder certifierande motorsågskörkort. Under en utbildning går du vanligtvis igenom olika arbetsmoment som hjälper dig att främst minimera olycksrisken men också att minimera ansträngning vid arbete. 

Här finns motorsågsutbildningar

Via länken kan du enkelt sortera kurserna efter ort, pris och längd för att sedan fylla i en intresseanmälan. Det är självklart helt obindande och kostnadsfritt och du blir därefter snabbt kontaktad med mer information av företaget som håller kursen.

Om motorsågskörkortet och Säker Skog

Säker Skog är idag en förening men var i ett tiotal år en projektform där bland annat arbetsmiljöverk och enskilda skogsägare deltog. Säker Skog har infört motorsågs- och röjsågskörkortet vilket är en viktig del i arbetet med att öka säkerheten i skogsarbetet. Säker skog utfärdar idag motorsågskörkort och röjsågskörkort. För att ta körkorten ställs vissa krav och det finns flera kurser som förbereder dig för det teoretiska och praktiska provet för att ta motorsågskörkort.

Fram till idag har över 65 000 tagit motorsågskörkort och röjsågskörkort.

Hoppas detta har varit till hjälp och lycka till!

Hälsningar,
Infoteamet på utbildning.se 


Utbildningskategorier som matchar tråden
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨