Affärssimulering i SAFe för team – Fly4You

Zington Academy, Rikstäckande
Längd
1 dag
Nästa kurstillfälle
Hör gärna av er för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
1 dag
Nästa kurstillfälle
Hör gärna av er för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Affärssimulering i SAFe - Fly4You

Vill ditt team förbättra förståelsen och tillämpningen av SAFe? Är ni nyfikna på att införa SAFe eller är ni ett team som redan arbetar med SAFe och vill ha en djupare insikt i hur du kan få det att fungera smidigt? Då är denna simulering perfekt för dig och ditt team. Kursen skräddarsys efter deltagarnas kunskapsnivå och specifika behov för att säkerställa att ni får ut maximalt värde av utbildningen.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Hör gärna av er för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Varför välja Zington Academy?

Centralt läge

Yrkesverksamma kursledare

Utbildningsinnehåll framtaget i samarbete med näringslivet

Målgrupp

Team som önskar utveckla en praktisk förståelse för vad SAFe innebär i verkliga situationer.

Dig som är chef eller teamledare och som vill lära dig mer om SAFe samt få kunskaper om hur du implementerar och använder det effektivt i ditt team och din organisation.

Dig som arbetar i team och vill lära dig hur du kan tillämpa SAFe-principerna för att optimera ditt arbete och samarbete inom ramen för den agila ramverket.

Kursinnehåll

I denna SAFe-simulering med fyra omgångar kommer du att delta i olika roller inom Fly4You. Syftet med arbetet är att omsätta affärsmålen och milstolparna till fungerande produkter, vilket möjliggör att de affärsmål som fastställts av VD kan uppnås.

Precis som i verkliga livet kommer du att ställas inför motstridiga företagskrav och mål från olika affärsområdeschefer. Utmaningen blir att hantera och prioritera kraven med tillgängliga resurser.

IT-organisationen måste också göra investeringar för att skala upp och stödja företagets rörlighet genom att implementera ny teknik. Samtidigt som affärsmålen förverkligas, kommer ditt team att behöva anpassa sig till dessa nya "skalade agila arbetssätt", vilket ytterligare ökar kraven på begränsade resurser.

Inga förkunskaper krävs. 

Kursledare

Carin Norling Head of Zington Quality

Carin har under många år varit verksam i flera olika roller. Hon har tidigare varit operativ som testledare och testare i agila team och projekt. Under de senaste 10 åren har hon stöttat och coachat organisationer och individer inom kvalitetssäkring. Carin började sin IT-karriär som utvecklare men fann snabbt sitt kall inom just test och kvalitetssäkring. Eftersom hon brinner för just detta har hon under alla år fortsatt att utvecklas inom området.


Linda Ohlsson Testledare/ Kvalitetscoach

Linda är testledare och kvalitetscoach med mer än 25 år inom test och QA. Hon har bred kunskap och erfarenhet av agila metoder och drivs av nyfikenhet och att skapa förutsättningar för att team ska utvecklas.


David Carell Affärsledare Agil kvalitetssäkring & Kvalitetscoach

David har över 10 års erfarenhet att arbeta med och implementera olika agila arbetssätt så som Scrum, Kanban & SAFe. Drivs av att hela tiden lära sig mer och hitta nya synsätt på problem.


Leif Andersson Affärsledare, Konsult & Utbildare

Leif är en erfaren och omtyckt lärare och konsult med över 30 år inom IT. Leif har utbildat i bl a BRM, OBM, DevOps, Lean IT, ITIL och ledarskap samt har 15 års erfarenhet av affärssimuleringar som Apollo 13, Marslander, Fly4you m.fl.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Affärssimulering i SAFe för team – Fly4You, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Zington Academy
Birger Jarlsgatan 9
111 45 Stockholm

Välkommen till Zington Academy - din utbildningsdestination inom IT, design och management. Som en digital helhetspartner med djup kunskap inom dessa områden, är vi stolta över att presentera vårt utbildningsinitiativ. På Zington Academy erbjuder vi kvalificerade kurser som ger dig...

Läs mer om Zington Academy och visa alla utbildningar.

Highlights