Visa utbildning.se som: Mobil

Lärarledda privatlektioner i valfritt språk - skräddarsytt upplägg

Upgrades
Kort om utbildningen
10 tillfällen
11 160 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt önskemål - Sverige
Öppen utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Få privatundervisning med lärarledda privatlektioner i språk

  • Privatundervisning för en eller två deltagare.
  • Skräddarsydd studieplan utefter dina mål.
  • Flexibla utbildningspaket med 10, 15 eller 20 lektioner.
  • Privatlektioner på dagar, tider och plats som passar dig.
  • Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion.

Är du på väg att lära dig ett nytt språk eller uppgradera dina gamla språkkunskaper? Vill du göra det på ett effektivt och personligt sätt?

Med Upgrades privatlektioner i språk erbjuds kvalificerad språkutbildning för dig som vill ha individuell språkundervisning. Vill du snabbt lära dig ett nytt språk eller uppgradera dina befintliga kunskaper så är våra utbildningspaket ett effektivt sätt att göra det på.

Hos Upgrades får du privatundervisning som utgår från din nuvarande språknivå och som har ett tydligt mål.  Vår språkundervisning utgår från den standardiserade CEFR-skalan. I samband med att du startar hos oss genomför vi ett test av din språknivå. Detta ligger sen till grund för målformuleringen av din undervisning.

Undervisningen skräddarsys efter dina behov och motsvarar en viss nivå i CEFR-skalan. Vi varvar litteratur med material och övningar kopplade till dina mål och intressen.

Upgrades har omkring 100 aktiva coacher över hela Sverige. Med din nöjdhetsgaranti innebär det att du kan byta ut din coach efter första lektionen. Vi är övertygade om att vi har en coach för dig! 

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information, vill du sedan gå vidare brukar det normalt ta 1-2 veckor innan du kan ha din prova-på-lektion. 

Välkommen till Upgrades

Målgrupp

För dig som vill förbättra dina kunskaper i språk, oavsett om du är nybörjare eller på en mer avancerad nivå.  

Du kan välja att få din undervisning skräddarsydd efter dina behov eller enligt studieplan som motsvarar en viss nivå i CEFR-skalan.

Individuell undervisning kan ges för 1-2 deltagare. Kursen kan även anordnas för grupper.

Investering

Priser för undervisning med skräddarsydd studieplan. Priserna nedan är exklusive  moms på 25 %, i priset ingår all förberedelse, undervisning och uppföljning. 

Paket 10 lektioner(15 undervisningstimmar)

1 deltagare: 11 160 kr/person
2 deltagare: 6 000 kr/person

Paket 15 lektioner (22.5 undervisningstimmar)

1 deltagare: 15 120 kr/person
2 deltagare: 8 460 kr/person

Paket 20 lektioner (30 undervisningstimmar)

1 deltagare: 19 200 kr/person
2 deltagare:  10 800 kr/person

  • Du kan välja att betala av ditt utbildningspaket på 3 månader.
  • För träffar utanför huvudort tillkommer reseersättning med 60 kr/tim.
  • Tillägg för kurslitteratur kan tillkomma.

För fler deltagare eller större omfattning lämnas offert. 

Kursledare

Våra språkcoacher är noggrant rekryterade och har dokumenterad pedagogisk erfarenhet eller/och utbildning inom det språk som de undervisar i. Kundens önskemål och coachens tillgänglighet är viktiga aspekter i val av coach.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lärarledda privatlektioner i valfritt språk - skräddarsytt upplägg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Sofia på Rebtel
(5)
Vi är supernöjda med den kontakten vi har haft med er på Upgrades och upplägget som ni formade åt just oss. Mina kollegor som har deltagit på lektionerna är väldigt positiva och uppskattar att vi kan erbjuda detta!
Torbjörn, Marknadsansvarig
(5)
Jag fick ta över ansvaret för den franska marknaden och behövde fräscha upp mina gamla gymnasiekunskaper. Upgrades hjälpte mig på ett snabbt och effektivt sätt. Vi kunde också använda mina faktiska jobbsituationer och material i undervisningen. Urbra. Mvh Torbjörn
Sofia på Rebtel
(5)
Vi är supernöjda med den kontakten vi har haft med er på Upgrades och upplägget som ni formade åt just oss. Mina kollegor som har deltagit på lektionerna är väldigt positiva och uppskattar att vi kan erbjuda detta!

Upgrades

Upgrades

  Upgrades är ett utbildningsföretag som erbjuder skräddarsydd språkundervisning – individuellt eller i grupp. Efter dina mål och förutsättningar tar vi fram ett upplägg som passar just dig. Vi blandar personliga lektioner med app-baserad träning och mycket motivation. Effektivt, utmanande och...


Läs mer om Upgrades och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Upgrades

Skeppargatan 27
114 52 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 24 recensioner.
Alla recensioner för arrangören