Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Revit Specialister – Revit Model Managers Starta Projekt - Arkitekter och Konstruktörer

Symetri
Kort om utbildningen
1 dag
5 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-06-17 09:00 - Solna
Göteborg, Malmö, Solna
Kommande starter
Göteborg
5 000 SEK
2020-06-22

Solna
5 000 SEK
2020-06-17

Kursbeskrivning

På denna kurs lär du dig att göra rätt från början i projekt. Du breddar ditt register av arbetssätt för att få en bättre uppstart av projekt i Revit, samt förbättrar kontrollen över projektet och får förståelse för hur samarbetet mellan de olika disciplinerna i projektet kan hanteras.
Du breddar ditt register av arbetssätt för att få en bättre uppstart av projekt i Revit, samt förbättrar kontrollen över projektet och får förståelse för hur samarbetet mellan de olika disciplinerna i projektet kan hanteras.
Det går att boka företags anpassade kurser samt att få rabatt vid grupp bokning.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Målgrupp
Personer med ansvar för att starta upp projekt och som har samlat ansvar över Revitmodeller.
Förkunskaper
Specialistutbildningar som denna kräver goda grundkunskaper i Revit Architecture eller Revit Structure och Windows.

Kursinnehåll

• Strukturen i Revit • Viktiga punkter, tips och metoder när du startar ett nytt projekt • Worksharing och Worksets • Länkning av Revit, DWG, IFC och Navisworks • Ritningsindelning med Scope Boxar och Dependent Views • Viktiga Naviatefunktioner tidigt i projektet • Skapa, sortera och kontrollera vyinställningar • Upprätta koordinater med hjälp av en Koordinatmodell • Informationsutbyte med andra Revit-projektörer och med andra system (IFC, DWG med mera) • Tips för Projektunderhåll och undvikande av korrupta modeller

Upplägg

I kurspriset ingår kursmaterial, lunch och kaffe. Deltagare med speciella önskemål gällande lunch och fika ber vi höra av sig i god tid innan. Kursdatorer finns på plats i våra kurslokaler. Återbud kan lämnas utan kostnad fram till 3 veckor före kursstart, därefter utgår halv avgift. Avbokar du din kursplats 5 arbetsdagar eller färre före kursstart debiteras hela kursavgiften, men i gengäld erhålles 50 % rabatt om motsvarande ny kurs bokas vid samma tillfälle. Du har rätt att överlåta din kursplats, men meddela detta i så fall före kursstart. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda deltagare. Genom att anmäla dig till en kurs ger du oss ditt samtycke att vi lagrar informationen du har skickat till oss.Vid invändning, kontakta Symetri.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Revit Specialister – Revit Model Managers Starta Projekt - Arkitekter och Konstruktörer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
This course fulfilled my expectations.

Symetri

Symetri

Symetri hjälper innovativa företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera sina arbetsflöden, hantera sina fastighetsdata, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom hela projektets livscykel. Med mer än 400 medarbetare och 100 000 användare i norra Europa kan vi...


Läs mer om Symetri och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Symetri

Korta Gatan 7
171 54 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 54 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar