Visa utbildning.se som: Mobil

Civil 3D Mark-Väg Grund

Symetri
Kort om utbildningen
2 dagar
9 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-02-24 09:00 - Solna
Göteborg, Malmö, Solna
Öppen utbildning
Kommande starter
Solna
2020-02-24 09:00  
9 000 SEK
Göteborg
2020-03-23 09:00  
9 000 SEK
Malmö
2020-04-20 09:00  
9 000 SEK

Kursbeskrivning

Grundkursen ger dig grunderna i Civil 3D, ett komplett verktyg för mark-, väg- och VA-projektörer. Du lär dig projektera med verktyget och skapa och ändra handlingar i 2D och 3D.
Du lär dig projektera med verktyget och skapa och ändra handlingar i 2D och 3D.
Det går att boka företags anpassade kurser samt att få rabatt vid grupp bokning.

Målgrupp

Målgrupp
Kursen riktar sig till mark- och vägprojektörer.
Förkunskaper
Grundläggande kunskaper i AutoCAD och Windows

Kursinnehåll

Innehåll: • Du lär dig grunderna i Civil 3D • Vi arbetar med inläsning av punkter och genererar en digital terrängmodeller med jord- och berglager • Du arbetar med volymberäkningar • Du lär dig grundläggande vägprojektering i plan och profil • Vi går igenom normalsektioner med alla ingående sektionselement som körbana, stödremsa, kantsten och diken • Du skapar ritningsunderlag för plan-, profil- och tvärsektionsritningar

Upplägg

I kurspriset ingår kursmaterial, lunch och kaffe. Deltagare med speciella önskemål gällande lunch och fika ber vi höra av sig i god tid innan. Kursdatorer finns på plats i våra kurslokaler. Återbud kan lämnas utan kostnad fram till 3 veckor före kursstart, därefter utgår halv avgift. Avbokar du din kursplats 5 arbetsdagar eller färre före kursstart debiteras hela kursavgiften, men i gengäld erhålles 50 % rabatt om motsvarande ny kurs bokas vid samma tillfälle. Du har rätt att överlåta din kursplats, men meddela detta i så fall före kursstart. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda deltagare. Genom att anmäla dig till en kurs ger du oss ditt samtycke att vi lagrar informationen du har skickat till oss.Vid invändning, kontakta Symetri.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Civil 3D Mark-Väg Grund, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
well taken course and very knowledgable instructor
Kursdeltagare
(5)
Good course.

Symetri

Symetri

Symetri hjälper innovativa företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera sina arbetsflöden, hantera sina fastighetsdata, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom hela projektets livscykel. Med mer än 400 medarbetare och 100 000 användare i norra Europa kan vi...


Läs mer om Symetri och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Symetri

Korta Gatan 7
171 54 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 53 recensioner.
Alla recensioner för arrangören