Visa utbildning.se som: Mobil

Inventor Grund - Online

Symetri
Kort om utbildningen
6 dagar
24 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-08 09:00 - Distans
Distans
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
24 500 SEK
2021-09-08

Distans
24 500 SEK
2021-11-10

Distans
24 500 SEK
2022-01-12

Kursbeskrivning

Lär dig grunderna i Autodesk Inventor genom att gå en kurs med många nyttiga och praktiska övningar. På denna kurs får du verktyg för grundläggande arbetsmetodik i Inventor samt många nyttiga tips som gör att du kan arbeta effektivt i programmet.
Målet är att du efter denna kurs själv kan skapa 3D-modeller, sammanställningar, presentationsfiler och fullständiga ritningar. liksom modifiera, dokumentera och skriva ut detaljer och sammanställningar.
Det går att boka företags anpassade kurser samt att få rabatt vid grupp bokning.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Målgrupp
För dig som ska börja arbeta med Inventor.
Förkunskaper
Windows 7

Kursinnehåll

Kursinnehåll: • Gränssnitt med menyer och verktyg • Skapa och arbeta med parter • Skapa och arbeta med sammanställningar • Skapa ritningar, med måttsätningar och symboler • Arbeta med skisser, plan och axlar work features • Skapa plåtar och utbredningar • Sprängskisser • Grundläggande metodik • Arbeta med standardartiklar så som skruvar muttrar och andra färdiga komponenter från Content Center • Skapa strukturer med hjälp av balkgenerator • Använda bultgenerator för att skapa skruvförband på ett effektivt sätt

Upplägg

I kurspriset ingår kursmaterial. Återbud kan lämnas utan kostnad fram till 3 veckor före kursstart, därefter utgår halv avgift. Avbokar du din kursplats 5 arbetsdagar eller färre före kursstart debiteras hela kursavgiften, men i gengäld erhålles 50 % rabatt om motsvarande ny kurs bokas vid samma tillfälle. Du har rätt att överlåta din kursplats, men meddela detta i så fall före kursstart. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda deltagare. Genom att anmäla dig till en kurs ger du oss ditt samtycke att vi lagrar informationen du har skickat till oss. Vid invändning, kontakta Symetri.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Inventor Grund - Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Kursdeltagare
Det varen givande kurs som kommer att förbättra mitt sätt att arbeta med stora modeller

Symetri

Symetri hjälper innovativa företag inom bygg, fastighet och tillverkande industri att optimera sina arbetsflöden, hantera sina fastighetsdata, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom hela projektets livscykel. Med mer än 400 medarbetare och 100 000 användare i norra Europa kan vi...


Läs mer om Symetri och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Symetri

Korta Gatan 7
171 54 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 65 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Inventor Grund - Online från Symetri, fyll i dina uppgifter: