Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Ekonomi för icke-ekonomer

SIFU
Kort om utbildningen
2 dagar
10 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-03-20 08:00 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning

Kommande starter
Stockholm
10 900 SEK
2023-10-09

Distans
10 900 SEK
2023-03-20

Kursbeskrivning

Ekonomi för icke-ekonomer är en bred, grundläggande utbildning i ekonomi som vänder sig till dig som vill få en övergripande bild av hur företagets ekonomiska system hänger samman och fungerar.  

Kursen ger dig en stabil grund och trygghet i arbetet med ekonomiska frågor i din verksamhet. Du får de ekonomiska verktygen du behöver för att klara av att läsa och tolka ekonomisk information. Detta gör att du enklare kan förstå och kommunicera med ekonomerna. Med stort fokus på sammanhang får du en helhetsbild och förståelse för hur du kan använda de ekonomiska verktygen för att skapa en långsiktig och uthållig lönsamhet.

Vi går igenom hela ekonomiprocessen kopplad till din verksamhet från att fram beslutsunderlag i form av kalkyler, använda dem för att ta fram en budget som du styr verksamheten med – till redovisning och uppföljning som ger dig underlag för nya kalkyler. Ta gärna med dig dina frågeställningar och underlag för att göra egna kalkyler, årsredovisningar och för att med hjälp av räkenskapsanalys bedöma företagen.

Under kursen varvar vi teori med praktiska övningar och du får möjlighet att diskutera med övriga deltagare. Du får även ställa frågor utifrån din egen verksamhet/arbetsplats eller kring dagsaktuella ekonomifrågor.

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 395:- per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ekonomi för icke-ekonomer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ekonomi för icke-ekonomer!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 235 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ekonomi för icke-ekonomer från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer