Visa utbildning.se som: Mobil

Centralgasanläggningar för medicinska gaser - grundutbildning

SIFU
Kort om utbildningen
4 dagar
16 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-02-15 07:30 - Lund
Göteborg, Lund, Stockholm, Umeå
Öppen utbildning
Kommande starter
Lund
16 600 SEK
2022-02-15

Göteborg
16 600 SEK
2022-05-03

Stockholm
16 600 SEK
2022-10-04

Umeå
16 600 SEK
2022-11-22

Kursbeskrivning

För dig som arbetar med centralgasanläggning på sjukhus. Lär dig om uppbyggnad och funktion för att sköta drift och tillsyn av sjukhusets system!

Kursen gen första inblick i design, drift, underhåll och kontroll av en central gasanläggning för medicinska gaser. Kursen kompletteras också med nya avsnitt om dimensionering, riskbedömning och övervakningsteknik.

Med kursen blir du godkänd som ansvarig för medicinska gasanläggningar inom sjukvården eller som leverantör av olika tjänster inom området. SIFU är validerat/godkänt av KIWA för de utbildningar som ligger till grund för certifieringen inom medicinska gasanläggningar.

Branschkrav

Avslutad grundutbildning med godkänt testresultat är ett branschkrav för dig som ska ansvara för medicinska gasanläggningar inom hälso- och sjukvården. Samma krav ställs på leverantörer av olika tjänster inom området.

Övrigt

Kursen baseras på de harmoniserade standarderna SS-EN ISO 7396-1, SS-EN ISO 14971 och jämförelser med riktlinjerna i SIS Handbook 370. Vid behov kan dessa köpas på www.sisforlag.se

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Centralgasanläggningar för medicinska gaser - grundutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Centralgasanläggningar för medicinska gaser - grundutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Centralgasanläggningar för medicinska gaser - grundutbildning från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer