Inga recensioner än

Arbetsledning steg 2 - Kommunikativt ledarskap

SIFU, i Göteborg
Längd
3 dagar
Pris
17 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 april, 2023 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
3 dagar
Pris
17 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 april, 2023 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 17 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Med Arbetsledning Steg 1 i bagaget har du lagt grunden för ditt ledarskap. På steg 2 bygger vi vidare och tar dina kunskaper till nästa nivå utifrån dina behov och utmaningar. Kursen hanterar väl utvalda områden inom både praktiskt chefsarbete och förståelse för egna och andras beteendemönster som hjälper dig i alla aspekter av ditt ledarskap. Du får lära dig att agera korrekt utifrån arbetsrätten, hur du kan påverka företagskulturen med hjälp av ert arbetsmiljöarbete och får flertalet verktyg och modeller för att bygga ett prestationsinriktat team.

Målet är att du ska fördjupa dina kunskaper ytterligare och säkra att dina nya kunskaper blir till handling och vanor. Som chef behöver du kunna anpassa ledarskapet utifrån olika förutsättningar och under dessa tre dagar får du möjlighet till erfarenhetsutbyte och träna dig i olika situationer.

Precis som på Arbetsledning steg 1 är kursen uppbyggd av teori, gruppövningar och diskussioner som syftar till att övning ger färdighet och utvecklar dig i din roll som chef.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

12 april, 2023

  • Öppen utbildning
  • Göteborg

6 september, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

27 november, 2023

  • Öppen utbildning
  • Göteborg

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 395:- per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsledning steg 2 - Kommunikativt ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
SIFU
Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...

Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Highlights