Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Diplomerad Ledare

SIFU, Rikstäckande
Pris
49 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Pris
49 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

8 dagars ledarskapsprogram fördelat på 3+3+2 dagar.

Detta är ett skräddarsytt ledarskapsprogram för dig som själv vill bestämma din utbildningstakt och utveckla ditt ledarskap över tid. Här är tanken att du förankrar utbildningen efter varje steg till din verksamhet och skapar varaktiga resultat. När du testat dina nya verktyg och reflekterat över effekten är du redo för nästa steg. Med alla tre steg får du ett komplett ledarskapsprogram och handledning av våra erfarna ledarskapskonsulter.

I ledarskapsprogrammet arbetar vi med exklusiva grupper med max 10 deltagare för optimal kunskapsutdelning.


Innehåll

Arbetsledning steg 1 - Personligt ledarskap | 3 dagar

 

Viljan att utvecklas och kunna anpassa ditt ledarskap till just din situation är en av de grundläggande förutsättningarna för att bli en effektiv ledare. Du behöver ha en hög självkännedom och veta hur du kan påverka andras beteenden i rätt riktning för teamet och verksamhetens skull. I steg 1 börjar vi med ”jaget” och studerar dina olika ledaregenskaper för att få teamet med dig, utan team inget ledarskap!

Arbetsledning steg 2 – Kommunikativt ledarskap | 3 dagar

Som chef företräder du arbetsgivaren och behöver ha inblick i rättigheter och skyldigheter utifrån arbetsrätt och arbetsmiljö för att agera professionellt. Strukturer för arbetsfördelning, personalutveckling och konflikthantering är en förutsättning för att skapa välmående team. I steg 2 utvecklar du förståelsen för regelverket, ditt operativa chefsarbete och hur du kommunicerar med ditt team utifrån olika situationer och beroende på vad ni vill uppnå. En stor nyckel till ledarens framgång är rätt kommunikation i rätt tid och på rätt sätt.

Arbetsledning steg 3 – Utvecklande ledarskap och förändringsledning | 2 dagar

I steg 3 kommer du att få strategier hur du kan skapa och leda effektiva team och få ansvarsfulla medarbetare som känner engagemang och arbetsglädje. Kursen kommer att ge dig teorier och metoder i bl.a. förändringsledning, utvecklande ledarskap, grupputveckling, coaching och din egen återhämtning som chef. Du kommer att arbeta med ett eget verklighetsbaserat case och praktisera ditt ledarskap utifrån olika utmaningar som blir en individuell handlingsplan utifrån dina behov. Förändring är en förutsättning för utveckling och förbättring!

Du kan komplettera ditt diplom med:

Arbetsmiljö för ledare | Online

Det finns många skäl till att arbeta med arbetsmiljön på en arbetsplats. Dels för att efterleva lagar och regler, dels för att förbygga (och hantera) olyckor och sjukdomar och dels för att det finns en stark koppling mellan en god arbetsmiljö och en effektivare verksamhet. Oavsett anledning kan det vara mycket att tänka på och det är inte alltid självklart hur du går från teori till praktik. Vill du komplettera ditt diplom med onlinekursen Arbetsmiljö för ledare så ger vi dig 15% rabatt.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Varför välja SIFU?

Gedigen kunskap och erfarenhet

Kvalitet och hög kundnöjdhet

Flexibla utbildningar

Bokning


Diplomutbildning som inkluderar flera delkurser. Gör en intresseanmälan så återkommer vi.

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 450 kr exklusive moms per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad Ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Nishi Singh, Finance Manager
02 jun 2023

Det är väldigt bra att kursen är i tre delar. Man får tid för bearbetning och kan applicera det i arbetet. Den sista delen av kursen kändes särskilt kraftfull. Diskussionerna oc...

Visa mer
SIFU
Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

Utbildningar, kurser och konferenser som utvecklar din kompetens

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och onlineutbildningar. Med många års...

Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Highlights