Inga recensioner än

Ledarskap för arbetsledare - 100% online

Längd
Egen takt
Pris
5 495 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
5 495 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 5 495 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Ledarskap för arbetsledare - 100% online.

Var förbered inför din roll - Här får du kunskapen som hjälper dig att bemöta de krav och förväntningar som ställs på en arbetsledare. Vi fokuserar på din egna ledarskapsförmåga, grupputveckling, konflikthantering, kommunikation, hur mål ska sättas upp för att uppnås och arbetsrätt.

Målet efter utbildningen är att du som deltagare ska ha stärkt din kompetens för ett framgångsrikt, modigt och kreativt ledarskap.

Vill du prova på utbildningen nu direkt?

Genom ett gratis provavsnitt kan du känna och klämma på utbildningens form samt få ett smakprov nu direkt, utan att behöva kontakta oss först.

Gå in på Elerno.se och sök på 'Arbetsledare utbildning', klicka sedan under rubriken 'Innehåll' och prova på alla delkapitel!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta när du vill

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

För dig som är eller ska bli arbetsledare, projektledare, teamleader, gruppledare, koordinator, samordnare eller ska leda en grupp medarbetare utan vara en formell chef. Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

  • Hur du styr din tid
  • Effektiv kommunikation
  • Mål och strategier
  • Arbetsrätt
  • Coachande ledarskap
  • Grupputveckling
  • Presentationsteknik
  • Konflikthantering

Mer information om vad varje delmoment innehåller och prova-på avsnitt finns på Elerno.se.

Tid & plats

Genomförs i egen takt - 100% online. Utbilda dig helt i din egna takt när du vill på dygnet. Du får tillgång till utbildningen samma dag som du bokar och kan börja när du vill. Pausa, anteckna, repetera, logga ut och in hur du vill när det passar dig bäst. Inga tider att anpassa sig efter.

Hur går det till? Utbildningen skickas till angiven e-postadress med en enda personlig länk för att logga in. Allt är onlinebaserat och finns tillgängligt i 12 månader för repetition, även efter att kursen är avslutad. Ingen extra litteratur behöver köpas till eftersom allt kursmaterial är onlinebaserat.

Kursledare

Kvalitetssäkert

Best Practice - Skapat av kursledare med 20 års erfarenhet.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning erhålles automatiskt ett personligt kursintyg till dig som deltagare, som intygar utbildningens innehåll.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap för arbetsledare - 100% online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Highlights