Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av PPS

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 91 recensioner.

Urban Persson, Galini Innovations AB
(5)
Med tanke på att detta skulle vara en klassrums led utbildning så tycker jag att Online metoden fungerade utmärkt. Kursen som sådan var över förväntningarna och jag tog med mig mycket nytt från programmet. Kursledarna var väldigt kunniga och viktigast med erfarenhet från projekt och projektledning på olika nivåer (mini, medel och mega), vilket k...
Visa mer
Birgitta, Wisma
(5)
Har varit på en fantastiskt bra kurs som är lätt att ta till sig och bidrar till mitt arbete.
Emil Ljungberg, Scania
(5)
Ett bra sätt att få inblick i hur agil verksamhet jobbar, eller bör jobba. Även hur traditionell projekledarmetodik appliceras/överssätts på eller i agila metoder
Lennart Florell
(5)
Kursen ger en bra insikt om hur man kan kombinera PPS med agil utveckling samt en generell genomgång av vad agil utveckling innebär.
Isabella Jansson, Proact
(5)
Toppenkurs med bra innehåll och kompetent instruktör. Bra med utrymme för diskussioner och kursledaren kontrollerade kontinuerligt att alla var med på noterna.
Fredrik Lennartsson, B3
(5)
Kursen ger svar på vad som behövs för att ett projekt ska kunna leda till eller nå uppsatta effektmål.
Janinah Isaksson, Kriminalvården
(5)
jag skulle rekommendera detta till kollegor eftersom att jag upplever att de behöver ha mer kunskap kring detta. Jag som projektledare har bra koll på PPS inom projekt, men jag skulle vilja att kunskapen kring effektmål etc. blir tydligare inom verksamheten så att jag som projektledare kan genomföra mitt projekt på bästa sätt.
Johanna Rosth, Scania
(5)
Utbildningen gav en bra bild av vad portföljstyrning är och hur vi kan tänka när vi sätter upp och organiserar projektportföljer. Kunniga lärare som kan svara på olika typer av frågor. Inspirerande med diskussioner med de andra projektdeltagarna, ger mycket att få höra hur det fungerar i andra organisationer.
Marlene Fjellström, Atea
(5)
En kurs som ger mkt redskap och färdigheter i ledarskapet både inom projekt och även i det dagliga. Bra för alla! Fantastiska dagar med mkt energi och skratt. Man såg fram emot varje dag och allt vi gick igenom. Perfekt fördelat med teori/praktik. Fantastiska ledare!!
Susanne Stangenberg, lärarförbundet
(5)
Mycket matnyttigt att ta med tillbaka i organisationen. För att få förförståelse för ditt deltagande som projektmedarbetare får du de verktyg du behöver.
Kristina Ekström, Adlibris
(5)
Jag är imponerad över att jag efter endast tre (intensiva) dagar har lärt mig så mycket! Högt tempo med bra blandning av teori och praktik, och pedagogiska och kunniga lärare! Spännande och givande blandning av personer från olika typer av verksamheter. Alla kursdeltagare var engagerade och diskussionerna nyttiga.
Helena Skärström, Statens maritma museer
(5)
En bra mix av teori och praktiska övningar med många tillfällen för att tillämpa de olika delarna i PPS-modellen under kurstillfället. Kursen erbjuder en bra bredd av kunskap genom att konceptet går att omvandla för att ta sig an större likväl som mindre projekt.
Malin Remmerfors, arbetsförmedlingen
(5)
Mycket givande diskussioner och uppgifter, bra med fördjupning och teori delarna
Annica Brink, Ålands landskapsregereing
(5)
Superbra och pedagogiskt! Precis enligt mina förväntningar. Jag känner att jag nu har den kunskap jag behöver för att arbeta i en styrgrupp om möjligheten ges.
Seija Martin, Senior projektledare
(5)
Utbildningen är upplagd på ett interaktivt sätt och möjligheter till att reflektera från verkligheten i uppgifter som görs under programmet. I utbildningsprogrammet används ett trevligt verktyg som underlättar inlärning och även möjlighet till att kommunicera med utbildningskollegor och lärare. Man lär sig att hitta bättre i online verktyget där...
Visa mer
Marina Vik
(4)
Bra upplägg med problem och teamwork
Joachim Cederholm
(5)
Jag skulle absolut rekommendera kursen till kollega. Bra och omfattande kurs som ger mycket inte bara för att arbeta i uppdrag/projekt. Mycket av innehållet kan appliceras i det dagliga arbetet.
Börje Adolfson
(5)
Mycket bra kurs där man får koll på modellen. Ger en bra grund inför att starta ditt projekt
Niklas Sander
(5)
Mycket bra utbildning som är ett litet steg till stora framsteg för BillerudKorsnäs . Mycket bra att vi fick ihop större delen av ledningsgrupp och chefer som gav oss möjlighet till bra diskussioner och förståelse.
Tove Frambäck
(5)
Eftersom vi användare PPS som projektstyrning i våra projekt, skulle jag varmt rekommendera PPS styrgrupp och beställare för att kvalitetssäkra vårt gemensamma styrgruppsarbete.
Fredrik Pira
(5)
Jättebra kurs. Gå den, bra mix av teori och praktiska övningar
Åsa Johansson
(5)
Bra steg för förståelsen för hur vi jobbar i projekt
Viktoria Sauma
(5)
Absolut! Jag upplevde att jag fick med mig bra verktyg och kände mig tryggare i min roll efter avslutad utbildning.
Stina Blomqvist
(5)
Jag kan absolut rekommendera kursen! Jag har fått med mig många viktiga vertyg för att arbeta vidare med mitt ledarskap.
Charlotte - H&M
(5)
För att vara en dag så spänner den över många områden och vi fick till bra diskussioner som fördjupade ämnet.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!