Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Excel möter ChatGPT - och andra AI-verktyg

Längd
3 timmar
Språk
Svenska
Längd
3 timmar
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Kursen syftar till att integrera den kraftfulla datahanterings­kapaciteten hos Microsoft Excel med den avancerade naturliga språkförståelsen hos ChatGPT och andra verktyg som t.ex. Microsoft Copilot.

Denna halvdagskurs är utformad för att lära ut hur man effektiviserar arbetsflöden, automatiserar uppgifter och analyserar data genom att kombinera Excels robusta kalkylbladsfunktioner med ChatGPT:s förmåga att förstå och generera mänskligt språk. Du kommer få praktisk förståelse för att använda Excel för dataanalys och rapportering. Kursen är riktad mot både nybörjare och erfarna användare som vill utöka sina färdigheter inom dataanalys, automatisering och naturlig språkbearbetning.

Kursen är bara på tre timmar, så alla har tid. Du kommer uppleva att du aldrig har lärt så mycket på så kort tid!

Investering

SEK 2 990:- ex. moms

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Excel möter ChatGPT - och andra AI-verktyg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Nordic Supply Chain Advice
Orrvägen 3
Växjö

Nordic Supply Chain Advice erbjuder öppna och företagsinterna utbildningar inom inköp, logistik och supply chain management. Våra specialområden är inköp, lagerstyrning och distributionslösningar Vårt koncept bygger på ett nätverk av konsulter och utbildare som handplockas för att passa varje uppdrags profil....

Läs mer om Nordic Supply Chain Advice och visa alla utbildningar.

Highlights