Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av MiLprogrammet för nya chefer

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 22 recensioner.

Kursdeltagare
(3)
3 av 5
Annika
(5)
Jag känner mig mycket tryggare som ledare efter programmet.
Kursdeltagare
(4)
4 av 5
Maria
(5)
MilProgrammet för Nya Chefer har betytt enormt mycket för mig i min utveckling som ledare och chef för ett team. Redan vid första tillfället var jag imponerad av hur hög kvalitet det var på hela programmet, och ser tillbaka på mitt deltagande i programmet som en början på en fantastisk utvecklingsprocess. Jag kan verkligen rekommendera detta pro...
Visa mer
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Sofia
(5)
Det här programmet att varit otroligt lärorikt - det har gett nya perspektiv, lärdomar & det har fått mig att växa som person. Jag kan varmt rekommendera den här utbildningen och kommer utan tvekan att gå fler utbildningar via MiL i framtiden.
Gisela
(5)
Detta var inspirerande och oerhört hjälpsamt. Var i en svår situation med teamet som jag leder där jag fick stöd och verktyg att börja hantera bättre. Hittade tillbaka till mig själv som ledare och tar mig tillbaka till min roll.
DK
(5)
Överträffade mina förväntningar på alla sätt! Man utvecklas både som chef och människa. Pånyttfödd.
Kursdeltagare
(4)
4 av 5
Anders
(5)
Min person och värld innan kursen kan sammanfattas med att ha varit i svart/vitt, programmet har bidragit till min utveckling att mitt seende nu är helt i färg !
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Sara
(5)
Ett år där jag har förflyttat mitt ledarskap flera mil från där jag började. Otroligt glad att jag har fått möjlighet att gå programmet och utvecklas som ledare.
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Lars
(5)
Programmet har givit mig en fantastisk uppsättning verktyg, modeller och övningar som jag kan använda som ledare. Jag har också fått lära känna mig själv bättre och internaten har varit viktiga "andninsghål" som givit mig en chans att stanna upp och reflektera men också givit mig nya tankar och infallsvinklar, tack vare mycket duktiga och engage...
Visa mer
Josefin
(5)
Att få chansen att stanna upp, hitta vad som är viktigt för mig som ledare, och för gruppen jag leder har inte bara utvecklat mig som ledare utan även mig som person. Programmet har gett mig mod att leva mina värderingar och genom att vara sann mot mig sjäv blir jag också en bättre ledare.
Emelie
(5)
MiL har gett mig insikter och verktyg som kommer att ha stor betydelse för mig både i yrkeslivet och privat under mycket lång tid. Jag har fått en ökad önskan att utvecklas och lära mig mer.
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(4)
Jag har lärt känna mig själv mer som person och vågar "göra bort" sig och vara sårbar.
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Damir Konakovic. Folktandvården Skåne AB
(5)
Utan tvekan den mest genomtänkta utbildningen jag varit på. Man växer både som chef och människa. Kan varmt rekommenderas! Överträffade alla förväntningar!
Malin
(4)
Magdalena
(4)
En värdefull utbildning för dig som vill öka dina kunskaper om ledarskap och människor. Varvar teori, diskussion och reflektion på ett givande sätt. Man lär för livet.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!