Röjsågsutbildning

LAVI gruppen, Rikstäckande
Längd
1 dag
Pris
3 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Skicka intresseanmälan så kontaktar vi dig med ett datum. se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Längd
1 dag
Pris
3 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Skicka intresseanmälan så kontaktar vi dig med ett datum. se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Röjsågskörkort A+B

Den här utbildningen syftar till att ge de kunskaper och färdigheter som krävs för att på ett säkert sätt använda en röjsåg för skogsröjning. Fokus ligger på arbetsteknikvid ungskogsröjning och underväxtröjning.

Efter genomförd utbildning samt godkänt resultat i både teoretiskt och praktiskt prov erhåller du ett Röjsågskörkort A och B. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Skicka intresseanmälan så kontaktar vi dig med ett datum.

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

Våra certifierande röjmotorsågutbildningar vänder sig till dig som har gedigen erfarenhet av arbete med röjmotorsåg samt arbetar inom ett yrkesområde som kräver certifikat på röjmotorsåg.

Upplägg

Våra olika röjmotorsågsutbildningar består av både teoretiska- och praktiska moment. Den teoretiska delen kan ske i större grupp men på de praktiska momenten utbildar vi maximalt 6 deltagare vid varje utbildningstillfälle. Behöver ditt företag utbilda fler än 6 personer kan alltså teorin göras gemensamt medan utbildningens praktiska del sker på olika utbildningsdagar.

Tid & plats

Utbildningens teoretiska del genomförs i LAVI gruppen AB:s lokaler på Bettorpsgatan 10 i Örebro. Teoridelen av utbildningen sker kvällstid (1 kväll) så att deltagare inte ska behöva ta ledigt från jobbet mer än nödvändigt för att delta. De praktiska inslagen sker dagtid, antingen på ditt företags marker eller på LAVI gruppens samarbetsgård.

Om ni som önskar utbildning på röjmotorsåg utgör en full grupp (6st) och har önskemål om att göra utbildningen på annan ort än i Örebro, kan LAVI gruppen i de allra flesta fall tillmötesgå detta. Utöver de kostnader ni då har för själva utbildningen, tillkommer ersättning för vår utbildares resor och eventuell logi. I dessa fall måste ni som kund även stå för lokal/plats att genomföra såväl utbildningens teoretiska som praktiska del på.

Investering

I utbildningens pris ingår lärarledd undervisning, kaffe och lättare förtäring/lunch. En avgift för utfärdande av körkort tillkommer. Körkortet skickas med post hem till dig som genomgått utbildningen. Röjmotorsåg samt tillhörande säkerhetsutrustning ombesörjs med fördel av deltagarna själva, men vid behov lånar vi mot tilläggsavgift ut utrustning för utbildningstillfället.

LAVI gruppen AB levererar utbildningar för certifikat mot röjmotorsågskörkort A och röjmotrorsågskörkort A+B.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Röjsågsutbildning , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
LAVI gruppen
Bettorpsgatan 10
703 69 Örebro

LAVI gruppen – Erbjuder alltid spetskompetens

LAVI gruppen är ett lösningsorienterat utvecklingsföretag med fokus på kompetensutvecklingsfrågor och kompetensproblematik. Vi levererar utbildningar inom områdena teknik, el, brandskydd, individ- och organisationsutveckling. Våra kunder är alltifrån privatpersoner, företag till kommuner såsom Karlskrona, Kumla, Örebro, Borlänge, Ludvika med flera. Vidare...

Läs mer om LAVI gruppen och visa alla utbildningar.

Highlights