Visa utbildning.se som: Mobil

Excel från grunden

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
1 dag
4 990 - 5 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-11-07 - Stockholm
Distans, Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning

Kommande starter
Göteborg
5 990 SEK
2022-11-07

Stockholm
5 990 SEK
2022-11-07

Distans
4 990 SEK
2022-12-01

Kursbeskrivning

HÄR LÄR DU DIG EXCEL FRÅN GRUNDEN!

Har du genom åren prioriterat andra arbetsuppgifter och därför inte satt av den tid som behövs för att lära dig Excel? Då är du inte ensam. Det finns fortfarande massor av människor, som trots att de vet om att de skulle ha nytta av det, helt enkelt inte tagit den tid som krävs för upplärning i programmet.

Under den här dagen får du lära dig det du behöver veta för att kunna använda Excel på en grundläggande nivå, och lite till.

Även om kursen går framåt i ett lugnt tempo så hinner du lära dig en massa saker som gör att du kommer att kunna använda Excel på ett helt annat sätt efteråt. Du kommer att bli en större resurs på din arbetsplats och kunna utföra mer avancerade uppgifter på ett professionellt sätt.

OBS!
Till kursen behöver du ha med egen PC (tyvärr fungerar inte Mac). På denna dator ska Office 2010, 2013, 2016 eller 365 vara installerat. 

Målgrupp

För dig som vill lära dig Excel från grunden i ett tempo som alla behärskar.

Kursinnehåll

Du får lära dig

  • Hantera listor och tabeller
  • Sortera och filtrera
  • Göra dina Excelark snyggare och tydligare med rubriker, färger och diagram
  • Göra enklare formler för att göra uträkningar i Excel

Upplägg

I kursavgiften ingår frukostfralla, lunch, eftermiddagsfika, diplom, e-learning och dokumentation 

Investering

Frukostfralla, lunch, eftermiddagsfika, 2 års support, e-learning, dokumentation och diplom ingår i kursavgiften

Med Kunskapsgruppens upplägg får du mer än bara kurs. För att du ska lära dig så mycket som möjligt i Excel ser vi till att skapa möjligheter för ytterligare kunskap även efter kursen. Du kommer alltid att ha nära till expertis och du får gärna ta kontakt med kursledaren för att få hjälp. Du får dessutom tillgång till e-learning efter avslutad kurs. Genom denna e-learning får du chansen att fortsätta utvecklas om och när du själv har lust. Välj det för stunden intressanta avsnittet, pausa, öva och repetera i din egen takt, och försäkra dig om att kunskapen verkligen fastnar! 

Kursledare

Annika Thörnlund

Annika Thörnlund är en rutinerad pedagog som arbetat med datautbildning sedan slutet av 80-talet. Med entusiasm och glädje har hon utbildat tiotusentals personer. Annika brinner för att med god pedagogisk insikt utbilda så att deltagarna lätt förstår och blir duktiga användare! Annika är kursledare i Stockholm.

Tiina Janson

Tiina Janson är en mycket uppskattad och efterfrågad kursledare. Hon har en lång erfarenhet från IT– branschen och har arbetat med datautbildningar sedan mitten på 80-talet. Tiina har under sin tid som IT-utbildare, hjälpt tusentals människor att bli bättre i hanteringen av Office-paketet. Tiina är kursledare i Göteborg.

 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Excel från grunden, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 32 recensioner.

Carola Johansson
En bra kurs som gick igenom det mest grundläggande
Francesca Privitera
Jätte bra kurs , fantastisk kursledare. Väldigt pedagogiskt och inspirerande. Mycket AHA- upplevelser då man fick se och samtidigt utföra uppgifter som man kan relatera till i sitt eget arbete. Rekommenderas varmt!
Linda Jansson
Rätt nivå för mig

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 32 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 4991 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Excel från grunden från Kunskapsgruppen, fyll i dina uppgifter: