Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Excel för självlärda

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
2 dagar
8 990 - 9 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-12-05 - Visby
Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad - Visa alla  
Öppen utbildning, Onlineutbildning

Kommande starter
Visby
9 990 SEK
2022-12-05

Stockholm
9 990 SEK
2022-12-07

Uppsala
9 990 SEK
2022-12-08

Trollhättan
9 990 SEK
2022-12-12

Kursbeskrivning

TILL DIG SOM SNABBT VILL BLI BÄTTRE I PROGRAMMET


Har du lärt dig Excel genom att experimentera dig fram på egen hand? Har du som uppgift att göra exempelvis scheman, diagram och enklare tabeller för uppföljning? Tänker du att det måste finnas en massa tidsbesparande knep, och effektiva lösningar som du inte känner till?I så fall har du rätt. Den här kursen kommer att lära dig just de saker som självlärda användare ofta har missat.


Pedagogik som funkar

Våra mycket duktiga och rutinerade kursledare vet precis vilka moment som självlärda Excel-användare ofta inte bemästrar. Det arbete som tidigare tog en timme kan i vissa fall kortas ned till ett par snabba musklick. Lär dig knepen som kommer att spara dig massor av tid och göra dina Excel-blad både proffsigare och tydligare. Självklart kommer du att sitta vid en egen dator under hela kursen, för bästa möjliga pedagogiska effekt!


Sagt av tidigare kursdeltagare

"Bra pedagogik, rätt nivå och bra praktiska övningar!"

"Mycket bra föreläsare, tempo och innehåll!"

"Väldigt bra och inspirerande lärare som tog allt i lagom takt."

"Tror inte att jag under mina 40 år i arbetslivet gått någon kurs som varit så givande."

OBS!
Till kursen behöver du ha med en egen PC. På denna dator ska Office 2010, 2013, 2016 eller 365 vara installerat. Har du ingen bärbar dator kan du låna en av oss. Har du Mac? Inga problem om du har den senaste versionen av Excel installerad.

Video

Målgrupp

Den här kursen passar t.ex. dig som är administratör, teamledare, koordinator, sekreterare, avdelningsledare, ekonom, men även andra som lärt sig Excel på egen hand!

Kursinnehåll

Under kursen får du bland annat lära dig:

  • 10 genvägar som självlärda användare ofta missar – spara massor av tid!
  • Presentera dina siffror så att medarbetare förstår och  tolkar rätt – diagram och tabeller
  • Så bygger du dina egna Excel-modeller från grunden
  • Så kan du använda Excel i samspel med PowerPoint, Word och SmartArt

Upplägg

I kursavgiften ingår frukostfralla, lunch, eftermiddagsfika, diplom, 2 års support, e-learning och dokumentation.

Investering

2 års support, dokumentation och e-learning ingår i kursavgiften!

Med Kunskapsgruppens upplägg får du mer än bara kurs. För att du ska lära dig så mycket som möjligt i Excel ser vi till att skapa möjligheter för ytterligare kunskap även efter kursen. Du kommer alltid att ha nära till expertis och du får gärna ta kontakt med kursledaren för att få hjälp. 

Du får dessutom tillgång till e-learning efter avslutad kurs. Genom denna e-learning får du chansen att fortsätta utvecklas om och när du själv har lust. Välj det för stunden intressanta avsnittet, pausa, öva och repetera i din egen takt, och försäkra dig om att kunskapen verkligen fastnar! 

Kursledare

Niclas PergamentNiclas Pergament är en otroligt uppskattad kursledare som med över 20 års erfarenhet delar med sig av sina kunskaper på ett mycket enkelt, lättsamt och pedagogiskt sätt. Niclas håller kursen i Stockholm, Göteborg, Eskilstuna, Gävle, Linköping, Luleå, Norrköping, Trollhättan, Visby, Falun, Sundsvall och Västerås.

 

Annika ThörnlundAnnika Thörnlund är en rutinerad pedagog som arbetat med datautbildning sedan slutet av 80-talet. Med entusiasm och glädje har hon utbildat tiotusentals personer. Annika håller kursen i Borås, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Växjö, Örebro och Östersund. 

Maria Lack HolmbeckMaria Lack Holmbeck är en kursledare med stor kunskap och erfarenhet som inspirerar. Maria har jobbat som utbildare i Office-paketet i många år och brinner för att få se sina deltagare vara med om nya aha-upplevelser.  Hon är skicklig på att skapa engagemang hos kursdeltagarna och anpassa utbildningarna så långt det är möjligt efter deras behov. Maria håller kursen i Malmö, Halmstad, Helsingborg, Jönköping och Skövde.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Excel för självlärda, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 947 recensioner.

Daniel Elmgren
Hannes Sandberg
Harry Jussila

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 947 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 4991 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Excel för självlärda från Kunskapsgruppen, fyll i dina uppgifter: