Visa utbildning.se som: Mobil

Excel för självlärda

Kunskapsgruppen
Kort om utbildningen
2 dagar
9 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-09-19 - Stockholm
Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad - Visa alla  
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-09-19  
9 990 SEK
2019-11-11  
9 990 SEK
Göteborg
2019-10-07  
9 990 SEK
2019-12-18  
9 990 SEK
Malmö
2019-10-09  
9 990 SEK
2019-12-02  
9 990 SEK

Kursbeskrivning

Excel för självlärda


Har du lärt dig Excel genom att experimentera dig fram på egen hand? Har du som uppgift att göra exempelvis scheman, diagram och enklare tabeller för uppföljning? Tänker du att det måste finnas en massa tidsbesparande knep, och effektiva lösningar som du inte känner till?I så fall har du rätt. Den här kursen kommer att lära dig just de saker som självlärda användare ofta har missat.


Pedagogik som funkar

Våra mycket duktiga och rutinerade kursledare vet precis vilka moment som självlärda Excel-användare ofta inte bemästrar. Det arbete som tidigare tog en timme kan i vissa fall kortas ned till ett par snabba musklick. Lär dig knepen som kommer att spara dig massor av tid och göra dina Excel-blad både proffsigare och tydligare. Självklart kommer du att sitta vid en egen dator under hela kursen, för bästa möjliga pedagogiska effekt!


Sagt av tidigare kursdeltagare

"Bra pedagogik, rätt nivå och bra praktiska övningar!"

"Mycket bra föreläsare, tempo och innehåll!"

"Väldigt bra och inspirerande lärare som tog allt i lagom takt."

"Tror inte att jag under mina 40 år i arbetslivet gått någon kurs som varit så givande."

OBS!
Till kursen behöver du ha med egen PC (tyvärr fungerar inte Mac). På denna dator ska Office 2010, 2013, 2016 eller 365 vara installerat. 

Målgrupp

Den här kursen passar t.ex. dig som är administratör, teamledare, koordinator, sekreterare, avdelningsledare, ekonom, men även andra som lärt sig Excel på egen hand!

Kursinnehåll

Under kursen får du bland annat lära dig:

  • Genvägar i Excel som självlärda användare ofta missar – spara massor av tid! 
  • Att presentera Excel-diagram och tabeller så att medarbetarna förstår och tolkar rätt
  • Att bygga egna Excel-modeller från grunden
  • Att använda Excel i samspel med andra program som PowerPoint, Word och SmartArt
  • Hur man hanterar och analyserar större datamängder med hjälp av Pivottabeller 

Upplägg

I kursavgiften ingår frukost, lunch, eftermiddagsfika, diplom och dokumentation.

Efter avslutad kurs får du även information om gratisseminarier, rabatter och andra erbjudanden relevanta för din yrkesroll.

Investering

2 års support, skriftlig dokumentation och e-learning ingår i kursavgiften!

Med Kunskapsgruppens upplägg får du mer än bara kurs. För att du ska lära dig så mycket som möjligt i Excel ser vi till att skapa möjligheter för ytterligare kunskap även efter kursen. Du kommer alltid att ha nära till expertis och du får gärna ta kontakt med kursledaren för att få hjälp. 

Du får dessutom tillgång till e-learning efter avslutad kurs. Genom denna e-learning får du chansen att fortsätta utvecklas om och när du själv har lust. Välj det för stunden intressanta avsnittet, pausa, öva och repetera i din egen takt, och försäkra dig om att kunskapen verkligen fastnar! 

Kursledare

Niclas är en otroligt uppskattad kursledare som med över 20 års erfarenhet delar med sig av sina kunskaper på ett mycket enkelt, lättsamt och pedagogiskt sätt. Niclas håller kursen i Stockholm, Göteborg, Luleå, Norrköping, Eskilstuna, Linköping, Västerås, Gävle & Trollhättan.

 

Annika är en rutinerad pedagog som arbetat med datautbildning sedan slutet av 80-talet. Med entusiasm och glädje har hon utbildat tiotusentals personer. Annika håller kursen i Växjö, Örebro, Kalmar, Karlstad, Östersund & Uppsala. 
Karin har med sin IT-kunskap och pedagogiska kompetens levererat uppskattade och utvecklande e-learningkurser som tillfört stort värde till flera användare, företag och organisationer. Karin håller kursen i Sundsvall, Umeå, Falun, Borås, Skellefteå & Visby.

 

Maria är en kursledare med stor kunskap och erfarenhet som inspirerar. Maria har jobbat som utbildare i Office-paketet i många år och brinner för att få se sina deltagare vara med om nya aha-upplevelser.  Hon är skicklig på att skapa engagemang hos kursdeltagarna och anpassa utbildningarna så långt det är möjligt efter deras behov.Maria håller kursen i Malmö, Helsingborg, Skövde, Jönköping & Halmstad.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Excel för självlärda, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Linda Moberg
(5)
Pedagogisk och fängslande
Kursdeltagare
(5)
Mycket givande.
Karin Enqvist
(5)
Mycket bra, informativ och nyttig.

Kunskapsgruppen

Kunskapsgruppen

Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ledarskap, ekonomi, data, administration och kommunikation. Vår vision är att hjälpa dig att bli ännu bättre på ditt jobb. Genom att utveckla efterfrågade kurser och konferenser, som leds av några av Sveriges bästa föreläsare,...


Läs mer om Kunskapsgruppen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgruppen

Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Excel för självlärda
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 414 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 2454 recensioner.
Alla recensioner för arrangören